Iron Maidenin Bruce Dickinsonin Trooper –olutperheeseen kaksi uutta tuotetta

Kuva: Robinsons Brewery

Tiedote 25.10.2020

Iron Maidenin Trooper-olutsarjaan on tullut Suomen markkinoille kaksi uutuustuotetta; Fear of the Dark Stout ja Trooper IPA.

Robinsons-panimo lanseerasi maaliskuussa 2020 brittien markkinoille nämä kaksi uutuutta, mutta kulunut koronavuosi on hidastanut tuotteiden saantia Suomeen. Nyt nämä tuotteet ovat saapuneet maahan, ja niitä tulee löytymään marraskuusta alkaen rajatusti hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa, ravintoloissa sekä myöhemmin Alkon tilausvalikoimassa. Trooper-olutsarja on tehty yhteistyössä Iron Maidenin keulakuvan Bruce Dickinsonin, sekä Robinsons panimon panimomestarin Martyn Weeksin kanssa.

Trooper IPA 4,3% 0,5L plo

Iron Maiden ja Robinsons Brewery jälleen laittoivat hynttyyt yhteen tehdäkseen tällä kertaa Trooper IPA:n. Tämän oluen on luonut Bruce Dickinson ja Robinsonsin panimomestari Martyn Weeks. Tämä sessioale, on suunniteltu nautittavaksi vuodenajasta riippumatta.

Trooper Fear of the Dark 4,5% 0,5L plo

Bruce Dickinson ja Robinsonsin panimomestari Martyn Weeks ovat luoneet Trooper-olutperheen ensimmäisen stoutin, joka on saanut nimensä Iron Maidenin ikonisesta samannimisestä kappaleesta ja albumista. Fear of the Dark on englantilainen tumman paahteinen suklaastout, joka on mietoudestaan huolimatta täyteläinen ja maukas.

www.brewseeker.fi

Kuva: Robinsons Brewery

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here