Iron Maiden käynnisti Pohjois-Amerikan kiertueen – fanien kuvaamia videoita katsottavissa

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Brittihevin kuningas Iron Maiden on jälleen tien päällä. Yhtye käynnisti odotetun Pohjois-Amerikan kiertueen eilen Virginiassa. Kiertueen teemana on viimeisin levy ”The Book Of Souls”. Alta voit katsoa fanien kuvaamia videoita keikalta.

Steve Harris on kertonut aiemmin, että yhtyeeltä on tulossa varmuudella yksi studioalbumi. Harrisin mukaan koko bändi on täysillä mukana soittamisessa. Julkaisun ajankohdasta ei ole tietoa.

I think we’d all like to do another album. I don’t know when it’ll happen but I’m sure there’ll be another one. That’s something for the future, but at this stage we just want to get out and carry on playing for as long as we can. It’s really, really enjoyable. It always has been, to be honest. We don’t feel finished at all. If we ever feel like we’re finished, we’ll stop. But we’re all enjoying it far too much for that. You’ve just got to cram in as much as you can while you’re on this Earth, haven’t you?

01. If Eternity Should Fail
02. Speed Of Light
03. Wrathchild
04. Children Of The Damned
05. Death Or Glory
06. The Red And The Black
07. The Trooper
08. Powerslave
09. The Great Unknown
10. The Book Of Souls
11. Fear Of The Dark
12. Iron Maiden
Encore:
13. The Number Of The Beast
14. Blood Brothers
15. Wasted Years

Lähde: Blabbermouth

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here