Insomnium ja Omnium Gatherum Livestream-keikoilla pitkäperjantaina 10. huhtikuuta

Interaktiiviset keikat kutsuvat katsojat mukaan rakentamaan iltaa yhdessä

Insomnium ja Onmium Gatherum Livestream-keikoilla pitkäperjantaina 10. huhtikuuta !

Tiedote 2.4.2020

Kotimaiset melodisen death metalin ykkösnyrkit Insomnium ja Omnium Gatherum järjestävät yhteistyössä East Coast Eventsin, AK Sound & Music Servicen, livevideo.fi:n ja Framenoirin kanssa Livestream-konsertit ensi viikon perjantaina 10.4.2020 alkaen kello 19.00.

Molemmat yhtyeet esiintyvät livenä, ja osallistuva yleisö pystyy kommentoimaan ja reagoimaan esitykseen livenä. Ilmeisenä taka-ajatuksena on tarjota yhtyeen faneille mahdollisimman intuitiivinen ja interaktiivinen hetki lempibändiensä kanssa, hetkenä, jolloin yhdessäolo ja kokeminen ei ole perinteisin keinoin mahdollista.

”Kaksi viikkoa sitten jos joku olisi ehdottanut minulle livestreamin tekoa, ja vieläpä lipunmyynnillisen sellaisen, olisin heittänyt pöytään vahvan EI-ääneni. Vaan maailma muuttuu – ja vieläpä näköjään ahdistavan nopeasti myös omassa karanteenissa. Insojen ja OG:n yhteis-jenkkirundihan meni oikein lahjakkaasti niin päin persettä kuin vaan millään mittareilla mahdollista, joten tässä nyt sitten tarjotaan korviketta tästä aiheesta kansalle ja itsellekin, ennen kuin joskus ensi vuonna saadaan tämä reissu toteutettua uudelleen – ehkä”, Markus Vanhala kommentoi molemmista leireistä aihetta ja fiiliksiä ja jatkaa:

”Itselläkin kahden viikon seinääntuijotuskaranteenin jälkeen alkaa olla aika polttava himo päästä lavalle räimimään, edes vaikka sitten tyhjälle hallille ja kameransilmiä viihdyttäen. Tällä tapahtumalla myös yritetään kannattaa kulttuurialaa ja konserttitoimintaa, omaa crewiämme, kymenlaaksolaisia paikallisia alantoimijoita ja tietysti bändejä itseäänkin, koska omat elantomme kyykkäsivät pystyyn keikkojen ja kiertueiden perumisen myötä. Mutta, keikkahan se on tämäkin. Kiitos ja kumarrus!”

Hankalaan tilanteeseen ovat ajautuneet myös tapahtuma-alalla työskentelevät yritykset, mistä johtuen mukana olevat Kymenlaakson alueen yritykset pistävät nyt likoon ammattitaitonsa ja kalustonsa mahdollistaakseen mahdollisimman hienon kokemuksen yhtyeille ja niiden ystäville.

Livestream on katsottavissa osoitteessa: www.eastcoastevents.fi/streamtv

Lipun Livestreamiin pystyy ostamaan samasta osoitteesta. Streamin hinta on 8,90€.
Lippu sisältää Insomnium ja Omnium Gatherumin livekeikat, jotka ovat katsottavissa livenä (lähetyksen tallenne on katsottavissa 48h lähetyksen jälkeen, jonka jälkeen tallenne poistuu), sekä livechatin bändien vaihdon aikana.

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Ginger Vine Management & PR

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän