Huora julkaisi uuden kappaleen ”Loppu” – uusi albumi tekeillä

Yhtye äänittää parhaillaan kolmatta pitkäsoittoaan

Kuva: Timo Lepistö

Tiedote 26.2.2021

Kovassa nousussa kiitävä punkrock-yhtye Huora iskee vuoden käyntiin uudella singlellään Loppu. Tyylilleen uskollisena Huora pui ärhäkkäällä rokkibiisillä nyrkkiä maailmanlopun meiningeissä sähisten ja Pentti Linkolan kumppareiden jäljissä harppoen. Räyhäkkäästi riffittelevä ja kantaaottava single on taattua Huoraa, jonka tahdissa nostetaan malja heikoimmille ja lähdetään polvet edellä pittiin.
– En ole niinkään varma siitä, että ihmisiä on liikaa, mutta ihmisen tekemiä huonoja valintoja kylläkin. Pelkästään suomalaisista noin 80 prosenttia pitää elämäntapaansa ympäristön kannalta täysin tai jokseenkin kestävänä – ryhmään kuuluu sekä paljon ilmastotekoja tekevät että ne, jotka eivät tee juuri mitään. Miten on asian laita muissa hyvinvointivaltioissa, joissa omaan kulutukseen on varaa vaikuttaa? Vastuunkantaminen on joukkuelaji, ja erittäin huolestuttava ilmiö on evätä apua sieltä, missä on yhdessä sotkettu, kertoo Huoran laulaja ja nokkanyrkki Anni Lötjönen Loppu-singlen sanomasta.
Katso Loppu (Ohjaus: Timo Lepistö)
Kuuntele Loppu
Loppu on ensimmäinen julkaistava single Huoran kolmannelta pitkäsoitolta, jota yhtye parhaillaan äänittää luottomiehensä Matti Lötjösen johdolla Tampereella Fantom- ja Indigo Sick -studioilla. Tulevan albumin julkaisee Backstage Rock Shop.
Tarttuvilla biiseillä ja tinkimättömällä live-menolla itsensä nyrkki pystyssä läpi lyöneen Huoran toinen albumi Kosto elää! meni suoraan fyysisen albumilistan ykköseksi ja vakiinnutti yhtyeen paikan isoilla festarilavoilla. Nyt Huoran levyjen biisejä on striimattu Spotifyssa yli 8 miljoonaa kertaa ja alati kasvava fanikunta odottaa innoissaan uutta materiaalia.
Virallisesta Huora-kaupasta löytyy yksinoikeudella uudet fanituotteet:  

Lähde: Frontier Promotion
Kuva: Timo Lepistö

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here