Huora julkaisi musiikkivideon kappaleeseen ”Pyörällä baariin (taksilla himaan)”

Kuvakaappaus
Tiedote 30.4.2021
Punkrock-yhtye Huoralta julkaistiin vapun kunniaksi omakohtainen single ”Pyörällä baariin (taksilla himaan)”. Tositarinoihin perustuva pyöräralli ammentaa yhtyeen jäsenten reissuista ja kokemuksista, joita kaikki oman elämänsä tankosankarit voivat tällä hetkellä vain kaiholla muistella. Uhkarohkeasti keuliva kappale on ylivoimainen ennakkosuosikki tämän kesän viralliseksi pyöränkumibiisiksi.
Nyt samaisesta kappaleesta on tehty myös musiikkivideo, joka on katsottavissa alla.
– Annoimme luotto-ohjaajallemme Lepistön Timpalle suuntaviivat “pyörällä baariin takki auki ilman käsiä, kyl sä tiät” ja jäimme odottamaan lopputulosta. Timppa tiimeineen ylitti kaikki bändin odotukset jälleen kerran. Erityiskiitokset menee etäisesti kitaristimme isää muistuttavalle päähenkilölle, joka sekoili Nekalassa erittäin pitkän päivän erittäin ikimuistoisesti. Kiitämme myös mukana olleita Katiskaa, lapsia, koiria, naisia, olette parhaita! Ottakaa mukava asento ja painakaa play-nappulasta, tunnelmoi yhtye  videon meininkejä.
Pyörällä baariin (taksilla himaan)
Huora äänittää parhaillaan kolmatta albumiaan luottomiehensä Matti Lötjösen johdolla Tampereella Fantom- ja Indigo Sick –studioilla. Tulevan levyn julkaisee Backstage Rock Shop. Albumilta julkaistut singlet Loppu ja Pyörällä baariin (taksilla himaan) ovat saaneet hyvän vastaanoton niin radioaalloilla kuin myös suoratoistopalveluiden listoilla. Loppu-singlen musiikkivideo rikkoi juuri 50 000 katselukerran rajan.
Tulevana kesänä Huora nähdään keikalla muun muassa Oulun Qstockissa ja Nokian Tuhdimmat Tahdit -festivaalilla. Lisää keikkoja julkistetaan myöhemmin.
Tarttuvilla biiseillä ja räyhäkkäällä live-meiningillä läpi lyöneen Huoran toinen albumi Kosto elää! meni suoraan fyysisen albumilistan ykköseksi ja vakiinnutti yhtyeen paikan isoilla festarilavoilla. Nyt Huoran levyjen biisejä on striimattu Spotifyssa yli 9 miljoonaa kertaa ja alati kasvava fanikunta on ollut innoissaan uudesta materiaalista.
Uusi seiskatuumainen myynnissä nyt virallisessa Huora-kaupassa:  
Kuva: Timo Lepistö

Lähde: Frontier Promotion
Kuva: Timo Lepistö

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here