Hundred Headless Horsemen julkaisi “Cataclysm” -singlen tulevalta levyltään

Kuva: Hundred Headless Horsemen
MAINOS:

Tiedote 15.3.2021

Helsinkiläinen psykedeelistä black metalia soittava Hundred Headless Horsemen julkaisee konseptialbuminsa “Apokalepsia” 21. toukokuuta. Levyltä on julkaistu single “Cataclysm”, joka nauhoitettiin Sir Näs Studioilla Helsingissä. Kappaleen masteroinnista vastaa ruotsalainen Magnus Lindberg Productions. Biisin musiikkivideo on katsottavissa alta:

Spotify: http://spoti.fi/3ey7KaB
Apple Music: https://apple.co/2OHt0iW
Amazon: http://amzn.to/2OFbLiy
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/212297132
Tidal: https://listen.tidal.com/album/175919402
Bandcamp: https://hundredheadlesshorsemen.bandcamp.com/

“Olimme niin varmoja itsestämme. Niin varmoja, että meillä oli kaikki hallinnassamme, että unohdimme olevamme viime kädessä pelkkää biomassaa. Biomassaa joka koostuu miljoonista ja taas miljoonista pienistä eliöistä ihokuoriemme alla, joiden ainoa olemassaolon tarkoitus on jatkaa olemassaoloaan. Meidän olisi pitänyt oppia jo aikoja sitten, että näiden eliöiden tarpeet vaikuttivat meidän elämiimme. Voimmeko oikeastaan koskaan todella tietää mitkä omista mielihaluistamme ovat omiamme ja mitkä kumpuavat suoraan oman ruumiimme sisällä elävistä vieraista? Jos biomassa, jonka osana elämme, päättäisi, että meidän on aika tuhota itsemme, tekisimmekö sen lopulta vapaaehtoisesti? Vai toteutammeko tuota toivetta jo tällä hetkellä? Ekosysteemit eivät tietenkään “päätä” yhtään mitään. Ne pyrkivät vain jatkamaan elämäänsä. Miksi siis päätimme kuvitella, että voisimme itse elää näiden prosessien yläpuolella, vaikka nämä kuvitelmat aiheuttivat suoran uhan omalle olemassaolollemme?”, yhtye jakaa mietteitään.

Yhtyeen musiikki liikkuu vapaasti eri tila- ja aikatasoilla, metallin menneitä ja nykyisiä alagenrejä omanmakuiseksi keitoksekseen hämmentäen ja nojaten aina tiukan paikan tullen vanhan koulukunnan kuolometallin perinteeseen. Lähestymistapa peilaa albumin useassa eri aikaulottuvuudessa liikkuvaa taustanarratiivia.

01. Cataclysm

https://hundredheadlesshorsemen.com
https://www.facebook.com/hundredheadlesshorsemen

Kuvat: Hundred Headless Horsemen
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.