Hukutus julkaisee debyyttilevynsä ”Oksitosiini” 27.4.2018: uusi kappale ”Ave Mariana” linjoilla.

Kuva: Susanna Raitamaa

Tiedote 5.4.2018

Hukutus alkuräjähti Tampereella 2011 aloittaen tähtienvälisen kujeilun ja metallimusiikin orgaanisen mutagenisoimisen. Seitsemän vuoden kypsyttelyn tuloksena yhtye lietsoo yhteistyössä My Fate Musicin kanssa esiin 27.4. julkaistavan debyyttinsä, joka sai nimekseen “Oksitosiini”. Levy on äänitetty kolmessa eri sessiossa ja pääosin raakana ja hiomattomana studiolivenä. Sen soundi pursuaa alkuvoimaa, luonnollista epätäydellisyyttä ja kaoottisten energioiden kanavoitumista yhdeksi.

Yhtye kommentoi debyytin sisältöä:

Jahtaat somaa, joka on lohikäärme ja joka osoittautuu lopussa oksitosiiniksi. Tämä ei ole tarina, vaan kokoelma polkuja kohti umpikujia, hylätyille alttareille, gnosiksen harhasta tyhjään pimeyteen ja lopulta vihatun haudan äärelle. Se on yhtä harras vakaumus kuin mielipuolen vannoma vala. Yleensä teemalla tarkoitetaan jotain eheää kokonaisuutta, mutta tässä tapauksessa kyse on päinvastaisesta. Kahdeksan rikkonaista ja ristiriitaista lukua, joita yhdistää vain niiden perimmäinen tarkoitus. Oli kohteena sitten uskonto, nihilismi, poliittinen ideologia, päihteet, seksuaalisuus tai askeesi. Kyse ei ole niinkään siitä mitä löydät, vaan mitä sinusta poistuu. Paholainen katsoo peilipinnan takaa. Kauhun pelko on todellinen pimeytesi. Se on oksitosiinisi.

Yhtye on aiemmin julkaissut kolme levylle päätynyttä singleä “Nadiirit”, “Metsä ja yö” sekä “Koitus”. Nyt kuunneltavissa on levyn avausraita ”Ave Mariana”:

Kansitaide: Li Virtanen

BIISILISTA
1. Ave Mariana
2. Nadiirit
3. Koitus
4. Se seisoo
5. Tapa itse
6. Metsä ja yö
7. Abstra-ka-dabra
8. Jokainen hautaa omansa

KOKOONPANO
Aoghori
Opakaj
Tamas
Akakabusa
Tsuuk
Vilho
Faari
hrv.320.

DISKOGRAFIA
Oksitosiini (My Fate Music 2018)

http://facebook.com/hukutus
http://www.hukut.us
http://bit.ly/2Dph7mE
http://facebook.com/hukutus
https://soundcloud.com/hukutus
https://hukutus.bandcamp.com
http://spoti.fi/2FO1yKD
instagram: @hukutusband
vkontakte: https://vk.com/hukutus

Kuva: Susanna Raitamaa
Kansitaide: Li Virtanen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here