Hoarsefest: metallitulokkaita ja musaklinikoita Helsingissä 28.12.2019.

Tiedote 16.9.2019

Mukana loppuvuoden tuoreimmassa tapahtumassa Oceanhoarse, I Revolt, DIRT, Wake Up Frankie sekä Thy Row.

Helsingin On The Rocksin kaksi kerrosta täyttyvät lauantaina 28. joulukuuta kovimmista metallitulokkaista, soitinklinikoista sekä muusta raskaan musiikin väkeä kiinnostavasta ohjelmasta. Hoarsefestin primus motorina toimii viime viikolla Euroopan-kiertueen Marko Hietalan lämmitelijänä julkaissut Oceanhoarse-yhtye, ja lavalla nähdään NWOFHM:n eli uuden aallon suomalaismetallin myös muu kuumin kaarti: I Revolt, DIRT, Wake Up Frankie sekä Thy Row.

Yläkerran klinikkalavan nyt julkistettavia vieraita ovat Warmenissa ja King Companyssa kannuksensa ansainnut Antti ”Nopeus” Wirman, Dead Shape Figuren riffimonsteri Juhani Flinck sekä Fear of Dominationin upeaääninen Sara Strömmer.

Oceanhoarse-kitaristi Ben Varon vitsailee:

Ozzfest, Knotfest… Hoarsefest! Onhan se jo korkea aika laittaa omat festarit pystyyn ensimmäisen EP:n julkaisun alla. Olemme jo pidempään ilolla seuranneet, kuinka pääkaupunkiseudulle on alkanut ilmestyä oikeasti kovia uusia metallibändejä, joten päätimme pyytää mukaan mielestämme parhaat tulokkaat ja angetä NWOFHM-kerman samaan iltamaan.

Halusimme tarjota yleisölle myös oheistoimintaa bändien lisäksi, josta syntyi idea pistää kakkoslava pystyyn klinikoita varten. Soittoklinikat olivat yksi edesmenneen, mainion Finnish Metal Expo -tapahtuman kohokohdista monelle metallidiggarille, ja uskon monen muusikonalun ja jopa pidempään musisoineen lähtevän Hoarsefestistä kotiin inspiroituneena ja muutaman tuoreen idean kera.

Tapahtumassa mukana on myös Jackson Guitars, joka on lahjoittanut Oceanhoarsen Ben Varonin suosiman Warrior-mallisen kitaran (Jackson WRX24) arvottavaksi kaikkien lipun ostaneiden kesken.

Ilta tulee huipentumaan allstar-jamiin, kun laitamme tapahtuman bändien kokoonpanot sekaisin ja vedämme yhdessä hotrodattuja versioita muutamasta metalliklassikosta. Tätä kohtaa odotan itse eniten, siitä tulee helvetin hauskaa!

Hoarsefest 2019
Oceanhoarse
I Revolt
DIRT
Wake Up Frankie
Thy Row

Nyt julkaistavat klinikat: Antti Wirman, Juhani Flinck, Sara Strömmer

Mukana myös: Head Hunter Store, Jackson Guitars

Hoarsefest Facebookissa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here