HMH On The Road 2020 Tampereella helmikuussa

Tiedote 3.12.2019

Aikaisemmin tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty HMH On The Road- tapahtuma saa jatkoa jälleen ensi vuonna. HMH On The Road 2020 järjestetään 28.helmikuuta Tampereella. Tapahtuman pääesiintyjäksi on kiinnitetty harvakseltaan kotimaan keikkoja tekevä suomalaisen melodeathin kärkinimi Omnium Gatherum. Kattauksen täydentävät Mors Principium Est, jonka esiintymiset Suomen rajojen sisällä ovat myös harvinaista herkkua, sekä kotimaisen melodeathin uudet tulokkaat Torchia ja Voidfallen.

Omnium Gatherum on kiertänyt kuluvan vuoden aikana maailmaa ”The Burning Cold” albuminsa tiimoilta, ja suuntaa HMH On The Road- tapahtuman jälkeen jälleen ulkomaille pitkälle kiertueelle Yhdysvaltoihin sekä Kanadaan. Mors Principium Est työstää puolestaan parhaillaan uutta albumia, joka julkaistaan ensi vuoden aikana. Yhtyeen esiintymistä Suomessa on saatu odottaa pitkään ja nyt vihdoin tähän polttavaan odotukseen saadaan helpotusta. Tamperelainen melodeath- lupaus Torchia on myös tahollaan uuden levyn kimpussa. Ennen levyn julkaisua yhtye voidaan nähdä HMH On The Roadin lisäksi TalviHelvetti 2020 tapahtumassa tammikuussa. Helsinkiläinen Voidfallen julkaisi ensimmäisen EP:nsä näyttävästi viime syyskuussa ja on viettänyt kuluvan syksyn tien päällä yhdessä Vornan kanssa. Uutta materiaalia on luvassa piakkoin ja vuosi 2020 käynnistyy keikkojen suhteen mukavasti HMH On The Roadin myötä.

Luvassa on todellinen melodisen death metallin tumman puhuva, mutta silti riemukas karnevaali, jota ei kannata jättää välistä.

Liput ennakkoon myy Tiketti.

HMH On The Road 2020
28.02.2020 Yo-talo, Tampere
20/22€

Omnium Gatherum
Mors Principium Est
Torchia
Voidfallen

www.heavymetalheart.com

FB-event: https://www.facebook.com/events/415528529398119/

Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän