Herald ja Crimson Day marraskuussa Suomen sekä Viron kiertueelle

Kuva: Jonna Helin

Tiedote 21.8.2018

Kohti Suomenlahtea ja sen yli!

Menestyksekkään Suomen kiertueen jälkeen Crimson Day pistää hynttyyt yhteen virolaisen metallijätin Heraldin kanssa. Marraskuussa asfaltille astuva The Tunnel Vision-kiertue vie bändit Suomenlahden kummallekin puolen, Tampereelta Tarttoon.

Crimson Day astuu Viron kamaralle levittääkseen metallin ilosanomaa tammikuussa julkaistun ”At The Mountains Of Madness” -albumin myötä. Niin kriitikoiden kuin yleisönkin vakuuttanut albumi vei yhtyeen keväällä Suomen kiertueelle, ja nyt myös Suomen rajojen ulkopuolelle. The Tunnel Vision-kiertueella kuullaan Crimson Dayn kappaleita bändin koko uran ajalta, kaiken aloittaneen Crimson Day EP:n kappaleista ”At The Mountains Of Madness” -levyn hulluuteen.

Herald on vuonna 2000 perustettu Viron metallilegenda. Yhtyeellä on lahden toisella puolen uskollinen ja vankka fanikunta. Takana on 3 kokopitkää albumia, tusinoittain keikkoja ja kolme studioalbumia. Heraldin uusin levy ”Masin” (julkaistu 2015) keräsi kotimaassaan suurta suosiota, ja se palkittiin mm. Best Metal Album-palkinnolla Estonian Music Awardsissa sekä vuoden single-palkinnon Linnaleht-lehdeltä albumin kappaleella ”Kone”. Viron kielellä laulettu perinteinen heavy metal siis elää ja voi hyvin. Tätä eksotiikkaa kuullaan nyt ensimmäistä kertaa livenä Suomessa, kun Herald saapuu ensimmäisille Suomen keikoilleen yhdessä Crimson Dayn kanssa marraskuussa. Heavy metal wakes the Beast!

THE TUNNEL VISION TOUR 2018:
Torstai 8.11.2018: Dog’s Home, Tampere. Liput 6€
Perjantai 9.11.2018: Bar Loose, Helsinki with special guest: Machinae, liput TBA
Lauantai 10.11.2018: Rock N’ Roll Heaven, Tartto, liput TBA
Sunnuntai 11.11.2018: BarBar, Tallinna, liput TBA

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän