Helsinkiläinen Mojo Waves julkaisi uuden EP:n ”Anomalies Of Normality”

MAINOS:

Tiedote 1.7.2019

Mojo Waves, helsinkiläinen “post-heavyrokkia” soittava trio julkaisee kolmen biisin kollaasin vaikutteiden kavalkaadistaan. Julkaisu kulkee nimellä “Anomalies Of Normality” ja sisältää kappaleet “Future of the Past”, “Of Salt and the Earth” ja “Sinking Ships”.

Yhtye kommentoi:

Yhtyeen sielunmaisema on aikaisemmin ollut sisäänpäinkääntynyt ja elämää dualistisesti tulkitseva kokoelma sukupolveensa kuulumattomuuden tunteesta kärsivän nuoren miehen näkemyksiä. Näitä kokemuksia ollaan tulkittu tunteella ja vimmalla, takomalla ajatukset äkkivääriksi fanfaareiksi muille ulkopuolisille. “Anomalies of Normalityn” myötä kuitenkin myös ulkomaailma on saanut sijaa kappaleiden käsittelykohteiden keskiössä. EP on kannanotto ja hätähuuto yhteiskunnamme uppoaville laivoille. Musiikillinen suunta hakeutuu kohti samoja äärirajoja kuin kahtiajakautuva maailmamme.

Mojo Waves ei halua lokeroida maailmaa, eikä lokeroitua. Tyylisuunnat ovat tylsämielisille. Jos kuitenkin haluat tietää, niin edellinen pitkäsoitto, “All the Right Parts Fit the Wrong Way”, lokeroitiin iskevästi heavy punk/prog/psych rockiksi. Musiikimme on siis oksymoronisti punkia ja progea ja kaikkea siltä väliltä – eli sinun ei auta kuin kuunnella, ja toivoa parasta.

Kuuntele ”Anomalies Of Normality” Bandcampista ja Spotifystä.

Musikkivideot:

“Future of the Past”

“Of Salt and the Earth”

www.mojowaves.net
www.facebook.com/mojowaves
www.bandcamp.com/mojowaves
www.twitter.com/mojowaves

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.