Heavy Metal Heart tuo Scar Symmetryn Suomeen maaliskuussa 2019

Tiedote 14.10.2018

Ruotsalaisen melodisen death metallin pioneeri Scar Symmetry (SWE) palaa Suomeen kahdelle keikalle kolmen vuoden tauon jälkeen. Viimeksi yhtye nähtiin Heavy Metal Heart 10 tapahtumassa Helsingissä ja saman vierailun yhteydessä Oulussa sekä Jyväskylässä. Scar Symmetry vierailee Suomessa harvakseltaan ja seuraavaa kertaa voi joutua odottelemaan pitkäänkin Per Nilssonin kiertäessä maailmaa Meshuggah-yhtyeen riveissä. Uusi albumi ”Singularity: Phase 2” on edelleen työn alla ja virallinen julkaisupäivä vielä pimennossa. Uutta materiaalia saadaan kuitenkin mahdollisesti kuulla maaliskuussa, ja vanhoja helmiä kelpaa lähteä fiilistelemään aina.

Mukana keikoilla nähdään myös Heavy Metal Heart- rosteriin kiinnitetyt Suamenlejjona, Pahan Ikoni sekä Carry The Weight.

Suamenlejjona on haalinut itselleen kiitettävästi kuulijakuntaa ympäri Suomen riettailla, mutta vahvasti huumoriin pohjautuvilla lyriikoillaan. Tällä hetkellä yhtye työstää uutta materiaalia ja uusi albumikin on työn alla. Pahan Ikoni on menestynyt hiljattain mm Tuska Torstai- kisassa, jonka kautta päätyi soittamaan Tuskan virallisille jatkoille 2018. Carry The Weight on juuri julkaisemassa debyytti EP:nsä ”Low Points” 30.lokakuuta, jonka jälkeen lähtee pidemmälle Euroopan kiertueelle ja heittää EP promokiertueen Suomessa tammikuussa 2019.

Ennakkolippuja on jo saatavilla Tiketissä.

Heavy Metal Heart – ON THE ROAD
SCAR SYMMETRY (SWE)
Suamenlejjona
Pahan Ikoni
Carry The Weight

Perjantai 29.3.2019
TAMPERE – Jack The Rooster

Lauantai 30.3.2019
HELSINKI – On The Rocks

Liput 24,50/26e

www.tiketti.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here