Greyhawk julkaisi sinkun, levynkannen ja biisilistan tulevalta ”Keepers of the Flame” -levyltään


Eeppistä heavy/power metalia mäiskivä yhdysvaltalainen Greyhawk on tehnyt levytyssopimuksen Fighter Recordsin kanssa. Yhtye julkaisikin sinkun, levynkannen ja biisilistan tulevalta ”Keepers of the Flame” -levyltään. Greyhawkin debyyttilevy julkaistaan 16.6.2020 cd- ja vinyyliformaateissa.

Yhtye kertoo levystään ”Keepers of the Flame” is an impressive work of 11 songs with a great production which took place at MagicMix Studios and mastered at Mystery Room Studios. On this album, GREYHAWK mix traditional Heavy Metal with Power Metal and Shred, full of epic and dynamic compositions, virtuous guitar solos and an absolutely brilliant vocalist. For lovers of good classic Heavy Metal like DIO, YNGWIE MALMSTEEN, RACER X, MANOWAR, SAXON, VISIGOTH, QUEENSRYCHE… stay tuned because this album can be one of the big surprises for 2020!”

”Don’t wait for the Wizards”:

Levyn biisilista:

01. Gates of Time
02. Frozen Star
03. Drop the Hammer
04. Halls of Insanity
05. The Rising Sign
06. R.X.R.O
07. Don’t Wait For the Wizard
08. Black Peak
09. Masters of the Sky
10. Ophidian Throne
11. Keepers of the Flame

Lähde: Against PR
Kuva: Greyhawk


Pistä nimesi tähän