Graham Bonnet Band kiertueelle Suomeen maaliskuussa 2019

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 2.11.2018

Hardrock-taivas on auki “All Night Long”.

Legendaarinen ex-Rainbow vokalisti Graham Bonnet palaa minikiertueelle Suomeen ensi maaliskuussa oman Graham Bonnet Bandin kanssa. Yhtye tekee neljän keikan minikiertueen kotimainen Wishing Well lämmittelijänään.

Graham Bonnet Band julkaisi viime kesänä uuden ”Meanwhile, Back in the Garage” -albumin ja on kiertänyt Eurooppaa ja Yhdysvaltoja sen jälkeen. Kuten aina, livenä bändi soittaa uudemman materiaalin lisäksi myös isot Rainbow-hitit, useita Alcatrazzin kappaleita sekä Grahamin soolohittejä kuten ”Night Games”, unohtamatta Michael Schenker Groupin ”Assault Attack” -albumin kappaleita.

70-vuotias legenda on aina ollut Suomessa hyvin suosittu. Hän onkin kiertänyt maatamme useaan otteeseen eri kokoonpanojen kanssa. Hänen uransa käynnistyi vuonna 1968 Marblesin ”Only One Woman” -hitillä. Maailmanmaineeseen hän nousi Rainbown vokalistina bändin ”Down To Earth” -albumilla 1979.

Jätettyään Rainbown yhden albumin jälkeen, hän liittyi Michael Schenker Groupin vokalistiksi. Tämän jälkeen hän perusti Alcatrazz-bändin, jossa ensimmäisillä levyillä kitaristeina toimivat Yngwie Malmsteen ja Steve Vai. Tänä vuonna Grahamin bändi on esittänyt joillain keikoilla bändin debyyttialbumia ”No Parole From Rock’n’Roll” kokonaisuudessaan.

– Suomessa on aina hienoa soittaa. Minulla on Suomessa paljon hyviä ystäviä ja mahtavia muistoja. Odotan kovasti keikkoja ja sekä vanhojen klassikoiden ja uudemman materiaalin soittamista, sanoo Graham, jonka auktorisoitu elämäkerta The Story Behind The Shades (Steve Wright) julkaistiin viime vuonna.

Lämmittelybändinä kaikilla keikoilla toimii Wishing Well, joka on aiemminkin kiertänyt Suomea ja Skandinaviaa Graham Bonnet Bandin kanssa.

Graham Bonnet Band (UK) & Wishing Well, Suomi 3/2019

to 14.3. Jack The Rooster TAMPERE, 26 e + toim.kulut / 29 e ovelta. Ennakkomyynti alkaa ma 5.11. klo 9, lippu.fi
pe 15.3. On The Rocks HELSINKI
la 16.3. Henry’s Pub KUOPIO
su 17.3 t.b.a.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here