Ghost julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon ”Kiss The Go-Goat”

Ghost on julkaissut uuden singlen ja videon ”Chapter 8: Kiss The Go-Goat”. Biisi löytyy yhtyeen 27.9.2019 ilmestyvältä ”Prequelle Exalted” –boksilta ja on toinen paketista löytyvän bonusvinyylin aiemmin julkaisemattomista kappaleista, joista toinen on nimeltään ”Mary On A Cross”.

Boksi pitää sisällään 180 g ”Prequelle”-vinyylin, 12-sivuisen bookletin, 12-tuumaisen vinyylin, jolla on kaksi biisiharvinaisuutta, 7-tuumaisen vinyylin, joka pitää sisällään ”Dance Macabren” ja aiemmin julkaisemattoman biisin, uusia kuvia sekä julisteen. Jokainen boxi on numeroitu, ja painos on rajoitettu.

Neljä studioalbumia julkaisseen bändin suosio on kasvanut kovaa vauhtia levy levyltä. Viime vuonna julkaistu uusin ”Prequelle”-albumi on ollut arvostelu- ja myyntimenestys. Se toi bändille kaksi Grammy-ehdokkuutta ja se valittiin monessa musiikkimediassa (mm. Kerrang!, Revolver ja Metal Hammer) vuoden parhaaksi albumiksi. Ghost nähtiin edellisen kerran Suomessa heinäkuussa, kun bändi lämmitti lauteet Metallicalle Hämeenlinnassa.

Ghost nähdään Helsingin Hartwall Arenalla Tribulationin sekä All Them Witchesin kanssa 28.11.2019. Lisätiedot linkistä.

Boksin saa ennakkotilaukseen tästä.

Lähde: Ghost

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän