Ghost Helsingin Jäähalliin huhtikuussa

MAINOS:ghost2015

Viime kesän Tuska-festivaalin pääesiintyjänä vakuuttanut Ghost saapuu ensi keväänä Suomeen osana The Popestar -kiertuettaan. Tämän hetken suurimpiin metalliyhtyeisiin kuuluva Grammy-palkittu Ghost nousee Helsingin Jäähallin lavalle vappuaattona, sunnuntaina 30. huhtikuuta. Illan avaa norjalaisbändi Kvelertak. Lipunmyynti keikalle käynnistyy perjantaina 25. marraskuuta Ticketmasterissa.

IMG_0364

Ghostin viimeaikainen menestys ei ole varmasti jäänyt musiikkipiireissä huomaamatta: yhtye saavutti uransa tähän asti parhaimpia listasijoituksia viimeisimmällä albumillaan ”Meliora” (2015), joka sai ylistystä sekä kriitikoilta että faneilta. Kolmas pitkäsoitto poiki hitit ”He Is” ja ”Cirice”, josta bändi palkittiin tänä vuonna Grammylla ”Best Metal Performance” -kategoriassa. Ghostin tuorein julkaisu ”Popestar”-EP julkaistiin tänä syksynä.

Ghost on kiertänyt viime viikkojen aikana loppuunmyytyjä konserttihalleja Pohjois-Amerikassa, ja keväällä on Euroopan vuoro. Yhtye saapuu Suomeenkin ison tuotannon kanssa, joten show’sta ei varmasti näyttävyyttä puutu.

Papa Emeritus III ja Nameless Ghouls -hahmoista koostuvan bändin jäsenistö on onnistunut pysymään anonyyminä kasvavasta suosiostaan huolimatta. Vuodesta 2008 asti esiintyneen Ghostin vetovoima muodostuu paitsi okkultismiin viittaavista lyriikoista ja aavemaisista melodioista, mutta myös tunnusmerkiksi muodostuneesta teatraalisesta lavaesiintymisest

KEIKKA:
Ghost (SE) – The Popestar Tour 2017
+ Special Guest: Kvelertak (NO)

Su 30.4.2017 Jäähalli, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:

Myyntiin pe 25.11.2016 klo 9
Palvelumaksuineen 46 / 52 / 57 euroa Ticketmasterista

Papan kuva: Markus Salmela, Metalliluola

Profiili | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-