ESP-kitaraklinikka Jyväskylän Veturitalleilla 16.5.2019

Tiedote 25.4.2019

Erkka Korhonen, Archie Cruz, Samy Elbanna, Euge Valovirta ja Iivo Kaipainen Jyväskylän Veturitalleilla ESP-kitaraklinikassa torstaina 16.5.

ESP-kitaroilla soittavat eturivin suomalaiset kitaristit jalkautuvat myös Jyväskylä Rock Academyn kanssa yhteistyössä järjestettävään klinikkaan. Turussa ja Helsingissä toimivan musiikkiliike Musamaailman ja ESP Guitars Finlandin tuottamassa tapahtumassa esiintyvät Euge Valovirta (Cyhra), Samy Elbanna (Lost Society), Iivo Kaipainen (Arion), Erkka Korhonen (Raskasta Joulua) sekä Archie Cruz (Santa Cruz).

Kitaraklinikassa on luvassa asiaa sähkökitaroista, soittamisesta, tekniikasta ja treenaamisesta. Artistit myös esittelevät soittotaitojaan luennoimisen ja jutustelun lomassa. Musamaailma tuo paikallisten ESP-jälleenmyyjien kanssa Veturitalleille kitaroita, joita voi käydä kokeilemassa ja ostamassa. Klinikan yhteydessä myös arvonta.
Kaiken ikäisille avoin ESP-kitaraklinikka Jyväskylän Veturitalleilla (Veturitallinkatu 6) torstaina 16.5. klo 16 – 19. Maksullisia parkkipaikkoja on Veturitallien vieressä sijaitsevassa P-Matkakeskuksessa (Hannikaisenkatu 22).

Musamaailman ESP-kitaraklinikkakiertue jalkautuu Jyväskylän lisäksi Ouluun, Kajaaniin ja Kuopioon.

Jyväskylä Rock Academy

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ylläpitämän Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu Turku Rock Academyn pohjalta.

Kuva: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here