Dreamtale julkisti toisen laulajan ja uuden kokoonpanon

Tiedote 20.12.2019

Kotimainen voimametalliyhtye Dreamtale jatkaa tarinaansa uudella kokonpanolla. Bändi julkisti marraskuussa uudeksi laulajakseen Nitte Valon ja ilmoittaa nyt myös toisesta vokalistista. Mad Hatter’s Denin ja MaidenFestin keulilta tutun Jarno Vitrin liittyessä riveihin. Bändin uudeksi kitaristiksi on aiemmin kiinnitetty Zsolt Szilagyi ja basistiksi Catamenian Mikko Hepo-oja.

Yhtye kommentoi:

Viimeinen pala on loksahtanut kohdalleen! Esittelemme teille toisen laulajamme:

Jarno Vitri on lahjakas, karismaattinen ja monipuolinen muusikko, joka on tullut parhaiten tunnetuksi Mad Hatter’s Den yhtyeen laulaja/basistina sekä esiintymisistä mm. MaidenFest-kiertueilla yhdessä Suomen eturivin artistien kanssa.

Zsolt Szilagyi on musiikillisesti monipuolinen multi-instrumentalisti, joka on vaikuttanut mm. progemetalliyhtye Atom Worksissä kosketinsoittajana.

 

Sopivasti lisäpainoa takariviin saapuu tuomaan Mikko Hepo-oja. Mikko on tehnyt yhteistyötä basson kanssa jo yli kymmenen vuoden ajan. Osa on saattanut tavata tämän herran Catamenia-yhtyeen rivistöstä hoitamassa bassottelua.

 

Tästä on hyvä painaa leuka tiiviisti rintaan ja jatkaa kohti auringon nousua.

Vitri kommentoi seuraavaa:

Olen tästä erittäin innoissani, ollaan jo aloitettu joidenkin vanhojen ja uusien biisien demottaminen ja en malta odottaa, että päästään esittämään näitä livenä, tästä tulee kova!

Vitrin ja Valon yhteistyötä saa kuunteluun alla olevalta uudelta videolta:

Kuva: Dreamtale

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here