DÖ julkaisi musiikkivideon ”Atmosfear”-kappaleesta

Tiedote 2.9.2019

Pääkaupunkiseutulainen DÖ-yhtye julkaisee syyskuun 20. päivä ”Astral Death Cult” –nimisen kakkosalbuminsa niin CD:nä, LP:nä kuin kasettinakin. Hitautta ja raskautta on luvassa tälläkin kertaa enemmän kuin riittävästi, kun bändi syöttää levyllisen stoner rockin, doom- ja sludge metalin seostaan, jonka mausteina on käytetty niin psykedeliaa kuin myös death/black metalia. Katsottavissa on uusi musiikkivideo kappaleesta ”Atmosfear”.

Yhtye tiivistää kakkosalbuminsa sanoman:

”Astral Death Cult” ylistää voimia ja ilmiöitä, joiden armoilla me tällä pienellä sinisellä täplällä elämme. Kaikki elämä on syntynyt kosmoksessa ja kosmos tulee sen myös lopulta päättämään.

Basisti-laulaja Deaf Hank:

”Atmosfear” kertoo tyhjyydestä, ihmisen mitättömyydestä ja nöyryyden puutteesta. Sekä myös siitä, kuinka tähtien lapset palavat lopulta kotiinsa.

“Astral Death Cult”:

1. Intergalacticlude
2. Atmosfear
3. Drifting (in a Methane Ocean)
4. Cosmic Communion
5. Planet Eater
6. Beyond the Cosmic Horizon

Levynjulkkareita vietetään Kuudennella Linjalla Helsingissä 3.10. Blowup Vol. 5 Pre Festival Club -tapahtumassa, jossa mukana myös Japanin aina murhaava Church of Misery sekä Pussies. Tämän lisäksi DÖ mahdollista nähdä myös Tampereella Dog’s Homessa 19.10., Jyväskylän Ilokivessä 2.11. sekä vielä Seinäjoella 16.11. Bar 15:sta.

KOKOONPANO
Deaf Hank – basso & laulu
Big Dog – kitara
Joe E. Deliverance – rummut

DISKOGRAFIA
S/T EP (2014)
Den EP (2015)
Tuho (2016)
Astral Death/Birth EP (2017)
Astral Death Cult (Lay Bare Recordings/Mercyful Tapes/Döömernaut Records 2019)

https://www.facebook.com/astraldeathcult/
https://www.instagram.com/astraldeathcult/
https://doofficial666.bandcamp.com/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän