Disturbed Rockfestiin Hyvinkäälle ensi kesäkuussa!

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 5.11.2018

Heavy metallin suurnimi Disturbed saapuu Hyvinkään Rockfestiin ensi kesäkuussa.

Tämä laulaja David Draimanin johtama legendaarinen kokoonpano nähdään yhtenä Rockfestin pääartisteista lauantaina 8. kesäkuuta 2019.

Rockfestistä on samalla tulossa koko ensi kesän kovin rock-tapahtuma maassamme. Jo aiemmin on julkaistu Slipknotin tulo Rockfestiin. Kaiken lisäksi Ritchie Blackmoren johtama Rainbow saapuu esiintymään Hyvinkään lentokentälle päivää ennen Rockfestiä, torstaina 6. kesäkuuta. Lisää Rockfestin artistijulkaisuja on luvassa loppuvuoden aikana.

Rockfest järjestetään viime kesältä tutuksi tulleella Hyvinkään lentokentällä kolmipäiväisenä 7.-9.6. ja sen lipunmyynti on jo alkanut tapahtuman kotisivuilla www.rockfest.fi/liput. Myynnissä on yhden päivän early bird -lippuja hintaan 85 euroa ja kolmen päivän lippuja hintaan 135 euroa. Festivaalin varsinainen lipunmyynti alkaa 19. marraskuuta.

Disturbed perustettiin Yhdysvaltain Chicagossa vuonna 1994. Sen seitsemästä studioalbumista kaikkiaan viisi on debytoinut ykkösenä Billboard 200 -listalla. Yhtyeen tuorein julkaisu ”Evolution” ilmestyi lokakuussa.

Disturbedin muodostavat laulaja David Draimanin lisäksi kitaristi/kosketinsoittaja Dan Donegan, basisti John Moyer ja rumpali Mike Wengren. Kokoonpano on nähty Suomessa viimeksi keväällä 2017 Hartwall Arenassa.

Viime vuonna toista kertaa järjestetty Rockfest on lunastanut huippuvauhdilla paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Hyvinkään lentokentälle nousee lukuisten esiintymislavojen lisäksi rockintäyteinen ravintolamaailma sekä satoja vieraita palveleva leirintäalue.

Rockfestin ikäraja on K-18. Festivaalin nettisivut: rockfest.fi

Disturbed: www.disturbed1.com

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here