Dead By Aprilin laaja Suomen-kiertue siirtyy helmikuulle 2022

Mukana myös debyyttikeikkansa Suomessa tekevä ruotsalainen Imminence sekä kotimainen Ember Falls.

MAINOS:Mediatiedote 7.10.2021

Ruotsalaisen metalcore / pop metal -suuruuden Dead By Aprilin jo kahteen kertaan siirretty kattava Suomen-kiertue siirtyy vielä kerran. Syynä tähän päätökseen ovat eri tahtiin eri puolilla maata poistuvat koronarajoitukset, jotka hankaloittavat kiertueen toteutumista.

Myöhemmin lokakuulle naulatut päivät siirtyvät nyt helmikuun alkuun 2022. Kiertueella ovat mukana alkuperäisen suunnitelman mukaisesti myös niin ikään ruotsalainen metalcore-yhtye Imminence sekä kotimainen Ember Falls.

”Hienoa, että Suomi on aukeamaan päin, pääsemme todistamaan jälleen livemusiikkia ja saamme helpotusta lukemattomille alan yrityksille ja yhtyeille! Käytännössä kiertueen kalkkiviivoilla oli silti vielä epävarmaa mitkä rajoitukset poistuvat, missä ja milloin, joten koimme parhaaksi siirtää koko kiertueen vielä kerran, jotta voimme varmistaa kaikkien keikkojen toteutumisen. Helmikuuhun mennessä jokaiselta yhtyeeltä on onneksi luvassa myös uutta musiikkia settilistoihin. Se helpottaa kovasti siirron harmia”, kiertueen promoottori Aki Juvonen toteaa.

Kiertue toteutuu aiemmin ilmoitetun suunnitelman mukaisesti kuudessa kaupungissa; Jyväskylässä, Joensuussa, Torniossa, Oulussa, Helsingissä sekä Tampereella. Jo ennakkoon ostetut liput pysyvät voimassa sellaisinaan. Jos uusi ajankohta ei sovi, saa jo ostetun lipun palauttaa 2.12.2021 mennessä sen ostopaikkaan.

Uudet kiertuepäivät ovat:

Dead By April (SWE) + Special Guests: Imminence (SWE) & Ember Falls

2.2.2022  Jyväskylä, Lutakko (S/K-18) 
3.2.2022 Joensuu, Kerubi (K-18)
4.2.2022 Tornio, Club Teatria (K-18)
5.2.2022 Oulu, Club Teatria (K-18)
6.2.2022 Helsinki, Vanha Ylioppilastalo (K-18)
7.2.2022 Tampere, Pakkahuone (K-18)

www.deadbyapril.com
www.facebook.com/imminenceswe
www.facebook.com/EmberFallsOfficial


Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.