Dead By April kattavalle kiertueelle Suomeen marraskuussa

Mukana matkassa metalcore-nousukas Imminence sekä kotimainen Ember Falls

Dead By April
Kuva: Dead By April
MAINOS:Mediatiedote 15.6.2020

Ruotsalainen metalcore / pop metal -suuruus Dead By April saapuu kattavalle Suomen-kiertueelle marraskuun lopussa. Lisää uutta materiaaliaan pian julkaisevan yhtyeen seuraksi kiertueelle saapuvat ruotsalainen metalcore-nousukas Imminence sekä kotimainen modernin metallin lupaus Ember Falls, jolta on myös luvassa uusi levyjulkaisu kesän jälkeen.

Kovan suosion saavuttaneen ja loppuunmyytyjä klubikeikkoja soittaneen Dead By Aprilin keikat ovat olleet Suomessa melko harvassa, eivätkä vielä koskaan tarjolla näin laajalti ympäri maata. Yhtyeeltä on luvassa uutta musiikkia tasaisesti loppuvuoden ajan, ja tulevalla kiertueella tullaankin kuulemaan paljon myös uutta materiaalia. Tiedossa on siis ainutlaatuinen paketti niin metalcoren klassikoita kuin uudempaakin tuotantoa.

Liput tulevat myyntiin ylihuomenna keskiviikkona 17.6. klo 9.00.

Dead By April (SWE) + Imminence (SWE) & Ember Falls
23.11. Helsinki, Tapahtumakeskus Telakka  (K-18)
24.11. Tampere, Pakkahuone (K-18)
25.11. Joensuu, Kerubi (K-18)
26.11. Jyväskylä, Lutakko (S/K-18)
27.11. Oulu, Club Teatria (K-18)
28.11. Tornio, Club Teatria (K-18)

DEAD BY APRIL

Dead By April yhdistää melodisuuden, tarttuvat kertosäkeet ja kauniit laulut raskaisiin screameihin ja rytmeihin, ja bändi on todistanut tämän olevan toimiva kaava jo ensijulkaisuistaan lähtien. Vuonna 2007 yhtye julkaisi levytysdebyyttinsä omakustannedemona, joka levisi kulovalkean tavoin ympäri internetiä. Seuraavana vuonna bändi julkaisi laajemman, yhdeksäntoista kappaletta sisältäneen, painoksen demostaan, joka jälleen päätyi levitykseen internetiin ja poiki levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa.

Dead by Aprilin kaupallinen läpimurto tapahtui vuonna 2009 ilmestyneellä ja bändin omaa nimeä kantavalla debyyttialbumilla. Albumilta ensimmäisenä irroitettu kappale Losing You onnistui nousemaan Ruotsin singlelistan kärkipaikalle, ja pian tie alkoi avautua myös muualle Eurooppaan. Yhtyeen ura on jatkunut nousujohteisesti joka julkaisun myötä, ja tänä vuonna onkin luvassa yhtyeen viides täyspitkä, jolta julkaistiin aiemmin keväällä ensimmäinen single Memory.

www.facebook.com/deadbyapril

IMMINENCE:

Eteläisestä Ruotsista nouseva Imminence on nopeasti todistanut olevansa yksi maansa lupaavimmista yhtyeistä monipuolisella äänimaailmallaan, yhdistäen kaikkea metalcoresta akustiseen musiikkiin. Aloitettuaan aktiivisen keikkailun ympäri Eurooppaa vuoden 2015 läpimurtosinglen The Sickness jälkeen, bändi on kerännyt laajan fanikannan ympäri maailmaa. Sittemmin kaksi täyspitkää julkaissut yhtye on selvästi matkalla huipulle. Tsekkaa bändin Infectious-video täältä.

www.facebook.com/imminenceswe

EMBER FALLS:

Kiertueen keikat aloittava Ember Falls on kotimainen modernin metallin yhtye, joka on vakiinnuttanut asemaansa Suomen musiikkikentällä tasaiseen tahtiin. Yhtye on löytänyt oman maailmansa modernin ja melodisen metallin parista, jossa esille nousevat energiset ja elektroniset taustat sekä raskaat riffit, jopa popinomaisten koukkujen kanssa – hyvää karismaa ja näyttävää showta unohtamatta. Kappaleista löytyy raskaan metallin paino, jonka tuntee silloinkin, kun mukanahypittävät taustat ottavat vallan, vain väistyäkseen mukaansatempaavien laulumelodioiden edestä. We Are Become Fire -video julkaistiin tänä keväänä.

www.facebook.com/EmberFallsOfficial

*

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Dead By April

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.