Dark Archive julkaisi uuden tuhoavan black metal singlen ”Cultivate our blood in Aeon”

Tiedote 21.1.2018

Dark Archive on julkaissut uuden tuhoavan black metal -singlen, joka kantaa tulevan EP:n nimeä ”Cultivate our blood in Aeon”:

Dark Archive on kahden miehen black metal bändi, jonka jäsenet ovat Joakim ”Lord Mordor” Lindholm (instrumentit, sävellys, nauhoitus) ja Niko ”Perdtition” Aromaa (vokaalit, sanoitus).

Bändi on satanistista ideologiaa kantava okkulttinen projekti, Biisejä julkaistaan yksi kerrallaan ulos kuuntelijoille. Dark Archive on jäsenten oma hengellinen tuotos, jolla pimeyttä ja jäsenten omaa mustaa ideologista elämää käsitellään biisien muodossa.

Dark Archive on yleisön pyynnöstä tekemässä aiemmista Youtubessa olevista neljästä biisistä, sekä uudesta EP:n nimeä kantavasta kappaleesta viiden kappaleen EP:n, joka julkaistaan lähiaikoina Spotifyssa.

Tuleva EP ”Cultivate our blood in Aeon” tulee koostumaan seuraavista biiseistä, kaikki löytyvät tällä hetkellä Youtubesta:

1. Cultivate our blood in Aeon
2. Closure of Empyrean delirium
3. Godfear Eradication
4. Unohda ei koskaan
5. Essence of Death (bonus track)

Siihen asti nauttikaa totaalisesta pimeydestä uuden kappaleen johdolla ja seuratkaa bändin elämää ja etenemistä myös Facebookissa.

In nomine dei nostri Satanas luciferi excelsi!

-Lord Mordor, Perdition, 2018

https://www.facebook.com/darkarchiveband/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän