Crimson Sunin uusi single “The Last Day On Earth” kuunneltavissa

Kuva: Janica Lönn

Tiedote 17.1.2020

Crimson Sun , kotimaan melodisen metallin ykköslupaus julkaisee kakkoslevynsä ”Fates” 24. tammikuuta. Nyt yhtye hidastaa hieman tempoa, mutta raskaat riffit jatkuvat: ”The Last Day On Earth” on tulevan levyn viimeinen kappale ja teemaltaan suorastaan pelottavan ajankohtainen.

Crimson Sunin rumpali Antti Rantavuo selittää:

’The Last Day On Earth’ edustaa ehdottomasti Crimson Sunin raskainta kärkeä. Biisin melodia ja lyriikoiden teema ihmisen aiheuttamasta maapallon tuhosta ja viimeisestä päivästä olivat kypsyneet mielessäni todella pitkään, ja nyt uutisia katsoessa kappale tuntuukin ajankohtaisemmalta kuin ehkä koskaan aiemmin.

Apokalyptinen päätösraita syntyi Rantavuon sekä kitaristi Joni Junnilan ja tuottaja Saku Moilasen yhteistyönä.

Rantavuo jatkaa:

Kasasimme päämelodian päälle riffit ja raskasta poljentoa. Väliosaan tuli allekirjoittaneen vaatimuksesta blast beattia! Viimeisen silauksen antoi Saku Moilanen, joka tuottajan roolissa visioi väliosan tuomiopäivän kuorot sekä sovitti kappaleen sinfoniset elementit kohdalleen. Olen todella ylpeä lopputuloksesta, ja kappale on yksi omista suosikeistani. Tätä tullaan ehdottomasti soittamaan keikoilla!

Crimson Sun aktivoituu ”Fates”-levyn myötä keikoille, joilla luvassa on siis paljon uusia herkkuja vanhojen tukanpyöritysbiisien lisäksi. Virallinen levynjulkaisukeikka on perjantaina 31.1. Helsingissä Bar Loosessa, jossa menossa ovat mukana myös Awake Again ja Keoma. Pohjois-Suomi puolestaan saa Crimson Sunin vauhdista osansa, kun yhtye esiintyy Oulun Hevimestassa 7.3. mukanaan Merta. Kesällä Crimson Sun nousee lauteille Dark River Festivalilla, ja lisää keikkapäivämääriä julkaistaan kevään edetessä.

Crimson Sun on:
Sini Seppälä – laulu
Joni Junnila – kitara
Jukka Jauhiainen – basso
Antti Rantavuo – rummut
Miikka Hujanen – koskettimet

https://www.crimsonsun.fi/
https://www.facebook.com/crimsonsunband/
https://www.instagram.com/crimsonsunband/

Kuva: Janica Lönn

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän