Crimson Sunin tulevan levyn toinen single lupailee hyvää: ”The Beast Within” on vahva näyte tulevasta.

Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 18.10.2019

Kotimainen Crimson Sun julkaisee kakkoslevynsä ”Fates” 24.1.2020 ja tarjoilee pimenevään syksyyn todella reipasta energiaa: tulevalta albumilta lohkaistu kakkossinkku on tarttuva ja voimakas tuplabasarijyräys nimeltä ”The Beast Within”. Modernin metallibiisin inspiraationlähteeksi paljastuu niin ikään moderni harrastus.

Crimson Sunin rumpali Antti Rantavuo selittää kappaleen monitulkintaisia sanoja:

Ajatus biisin nimestä tuli mieleen Crossfit-harrastuksestani, josta lähdin hahmottelemaan lyriikoiden kantavaa teemaa. Lopputulemana on kappale itsensä ylittämisestä ja sisäisen pedon vapauttamisesta, jolloin pahinkaan este ei enää tunnu miltään. Alan harrastajat saattavat löytää viitteitä lajiin.

Kyseiset vauhtiin, voimaan ja sisukkuuteen kannustavat sanoitukset voi tarkistaa tuoreesta lyriikkavideosta.

Lyriikkavideon on tehnyt Framenoir / Tino-Viljami Vanhala, joka teki myös ”Towards The Light” -debyyttialbumillemme lyriikkavideon kappaleeseen ”The Storm”. Lopputulos on mielestämme onnistunut ja tyylikäs.

Itse sävellys taas syntyi Rantavuon ja kitaristi Joni Junnilan yhteistyönä.

Sävelsimme ”The Beast Withinin” yhdessä Jonin kanssa ja jo lähtötilanteessa meillä oli vahva visio siitä, miltä biisin pitäisi kuulostaa: alkuun tarttuva synaintro ja tuplabasaria. Kertosäkeen laulurytmitys oli jo lyriikoiden kirjoitusvaiheessa mielessä, ja studiossa siitä hiottiin Saku Moilasen kanssa vielä astetta tarttuvampi. Kappale on koko albumin power metal -henkisin ja yksi omista suosikeistani.

Crimson Sun on:
Sini Seppälä – laulu
Joni Junnila – kitara
Jukka Jauhiainen – basso
Antti Rantavuo – rummut
Miikka Hujanen – koskettimet

https://www.crimsonsun.fi/
https://www.facebook.com/crimsonsunband/
https://www.instagram.com/crimsonsunband/

Kuva: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän