Crimson Sun julkaisi uuden musiikkivideon ”Essence Of Creation”

Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 29.11.2019

Crimson Sun keräsi musiikkimedioilta ylistyssanoja neljä vuotta sitten upeita arvioita saaneella debyyttialbumillaan ”Towards The Light”. Kotimainen melodisen metallin ykköslupaus julkaisee kakkoslevynsä ”Fates” 24. tammikuuta ja on tarjoillut siltä jo aiemmin toimivat sinkut ”We Are One” sekä ”The Beast Within”. Nyt virallisesti päivänvalon nähnyt ”Essence of Creation” on levyn kolmas sinkku.

Crimson Sunin kitaristi Joni pohdiskelee:

Sain inspiraation biisin lyriikoihin ensimmäisen lapseni syntymästä: kaiken synty on edelleen epäselvää, ja kuinka mahtavaa onkaan, kun ihminen ei tiedä kaikkien asioiden syntymekanismia. Uudet asiat voivat avata ihmisessä sellaisia tuntemuksia, mitä henkilö ei ole aikaisemmin kokenut

Biisi tuo albumille myös mukavan lisämausteen, kun Sini pääsee vetämään raspilla, ja vanhana power metal -fanina piti tietysti tällekin albumille saada kitaran ja synan yhteissoolo

Kappale sai myös dramaattisen musiikkivideon, eikä dramatiikkaa puuttunut myöskään huolella valmistelluista kuvauksista.

Yhtye kiittelee:

Video tehtiin ensimmäisen sinkun tapaan Hannu Tiaisen kanssa. Prosessissa tuli sinänsä ikävä käänne, että olimme varanneet studion videon kuvaamista varten. Sitten kolme päivää ennen kuvauksia meille ilmoitettiinkin, että savua ei voi käyttää, vaikka kyseinen asia oli sovittu. Bändin jäsenten kuvauslokaatioksi vaihtui treenikämppämme, ja tämän takia Hannu joutuikin tekemään melkoisen työn. Olemme lopputulokseen kuitenkin tyytyväisiä ja Hannu ansaitsee ison kiitoksen huikeasta improvisaatiokyvystään.

Crimson Sun valmistautuu luonnollisesti myös keikkailemaan tammikuussa julkaistavan kakkosalbuminsa tiimoilta ja odottaa levytystauon jälkeen livesoittamista jo innolla. Kotkalainen Dark River -festivaali tiedotti juuri kiinnittäneensä yhtyeen ensi kesän kattaukseensa, mutta aivan niin pitkään ei livevetoja sentään tarvitse odottaa.

Emme voi paljastaa vielä tarkempaa, mutta kalenteriin kannattaa merkitä ylös perjantai 31.1. ja paikkakunnaksi Helsinki. Silloin nimittäin lähtee!

Crimson Sun on:
Sini Seppälä – laulu
Joni Junnila – kitara
Jukka Jauhiainen – basso
Antti Rantavuo – rummut
Miikka Hujanen – koskettimet

https://www.crimsonsun.fi/
https://www.facebook.com/crimsonsunband/
https://www.instagram.com/crimsonsunband/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän