Crimson Dayn rajut videokuvaukset vanhassa navetassa

Kuva: Joonas Konki

Tiedote 20.5.2020

Tamperelainen melodinen heavy metal yhtye Crimson Day ei jäänyt toimettomaksi, kun kesän keikat peruuntuivat. Bändi kuvasi viikonloppuna rajulla otteella uutta musiikkivideota erikoisessa lokaatiossa. Kuvauksia varten vanha navetta laitettiin uuteen uskoon, kun pitkään käyttämättä seisoneet lehmien parret saivat väistää savukoneiden ja välkkyvien ledivalojen tieltä. Päivien piikkamisen ja rälläköinnin jälkeen tuunattua navettaa ei ollut tunnistaa enää samaksi.

Kuva: Joonas Konki

Aggressiivisen uuden singlen “Raising The Fury” innoittamana videon käsikirjoitukseen päätyi instrumenttien kannalta kohtalokkaita ottoja.  Kuvausten edetessä navetan lattialta löytyi niin suuri määrä rikkoutuneita peilejä, kuin paloja kitaroista, bassosta sekä rummuista.

Crimson Dayn tänä vuonna uudistuneeseen kokoonpanoon kuuluvat Milka Uusitalo (laulu), Ari Balzar (kitara), Jesse Kämäräinen (basso), Janne Rantanen (kitara) ja Tuomas Lesonen (rummut). Vuonna 2013 perustettu yhtye on julkaissut muun muassa kaksi pitkäsoittoa, ja on nyt äänittänyt kaksi uutta singleä. Isojoella kuvattu ”Raising The Fury” -kappaleen musiikkivideo tullaan julkaisemaan kesän aikana.

*

Lähde: Crimson Day
Kuva: Joonas Konki

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän