Children Of Bodomin Henkka kertoo tuntemuksistaan yhtyeen viimeisiltä keikoilta

0
3569

Vuoden 2019 lopussa hajonneen Children Of Bodomin basisti Henkka Blacksmith Seppälä antoi joulukuussa Jyväskylän Lutakossa Helsingin Jäähallissa toteutuneen päätöskeikan alla haastattelun ALM Studiosille, jossa mies kertoo tuntemuksistaan viimeisen kiertueen päättyessä. Välissä nähdään livemateriaalia Jyväskylästä sekä lopussa rumpali Jaska Raatikaisen puhe Jäähallin yleisölle Bodomin uran päättyessä.

Henkka kommentoi:

Kun katson näillä keikoilla eturiviä ja fanien intoa olen surullinen tässä tilanteessa, mutta toisaalta näen, että he nauttivat bändin katsomisesta täysillä ja se saa minut iloiseksi. Olen ollut tässä yhtyeessä 14-vuotiaasta saakka ja tämä on käytännössä ollut koko elämäni, joten luonnollisesti bändi on suuri osa minua ja olen kiitollinen kaikesta. Moni on varmasti hyvin tunteellinen kaiken päättyessä. Kaikki on hyvin epävarmaa ja muutamat meistä hyppäävät suureen tuntemattomaan. On vaikeaa sanoa mitä tulee tapahtumaan, mutta pysyn avoimena kaikelle mitä edestä löytyy.

Seppälä vaikuttaa nykyisin vaihtoehtorockia esittävässä Moon Shot -yhtyeessä. Children Of Bodomin kitaristien Alexi Laihon sekä Daniel Freybergin perustama uusi bändi Bodom After Midnight nähdään mm. Tuskassa ensi kesänä.

Metalliluolan kuvagallerian Children Of Bodomin jäähyväiskiertueen Tampereen keikalta saa katseluun tästä.

Katso koko haastattelu alta:

Lähde: ALM Studios
Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here