Children Of Bodom ja Fat Lizard tekivät oluen murhaniemen vedestä

Tiedote 28.1.2019

CHILDREN OF BODOM JA FAT LIZARD TEKIVÄT OLUEN MURHANIEMEN VEDESTÄ

Metalli ja maltaat lyövät samaa komppia, kun yli 20 vuotta maailmaa kiertänyt espoolainen kulttibändi Children of Bodom saa oman oluensa. Niin ikään espoolaisen Fat Lizard -panimon kanssa tehty Lake Bodom Pre-Prohibition Lager julkaistaan perjantaina 1.2.2019. Oluen resepti on suunniteltu yhdessä bändin jäsenten kanssa – lähtökohtana tehdä moneen tilanteeseen sopiva ja helposti juotava helvetin hyvä bisse.

Lake Bodom on väriltään meripihkainen lager, jonka tuoksu on maltainen, hennon karamellinen ja mausteisen humalainen. Humalana käytetyn Tettnangerin yrttisyys ryhdittää hennon karamellista mallasvartaloa. Jälkimaussa tuntuu kevyesti karamellimaltaat ja suuta puhdistava humalan katkero. Osa keitossa käytetystä vedestä on tietysti kannettu Bodominjärven murhaniemestä.

Tyylisuuntana Pre-Prohibition viittaa Yhdysvaltain kieltolakia edeltäneeseen aikaan, jolloin amerikkalaiset lager-oluet olivat maltaisia ja rehdin ryhdikkäitä, maukkaita oluita.

HUMALAT Magnum, Tettnanger
A.B.V. 5,0%
IBU 25

Lake Bodom on saatavilla perjantaista 1.2.2019 alkaen, myyntipisteet vahvistuvat samaisella viikolla. Viralliset lanseerausjuomingit järjestetään 1.2. The Riff Helsinki -saluunassa.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here