Bloodbound lokakuussa Tampereelle ja Helsinkiin

Bloodbound ensimmäisille keikoilleen Suomeen.

Kuva: Volkmar Udri

Tiedote 2.6.2021

Ruotsalainen power metal -yhtye Bloodbound saapuu lokakuussa keikoille Tampereelle ja Helsinkiin.

Ruotsalainen Bloodbound julkaisi yhdeksännen albuminsa toukokuun 2021 lopulla.
Creatures of the Dark Realm -pitkäsoitto ajaa yhtyeen kiertueelle, joka ulottuu myös Suomeen. Bloodboundin historian ensimmäinen Suomen-keikka raikaa Tampereen legendaarisella Yo-talolla. Seuraavana iltana on vuorossa Helsingin On the Rocks.
Bloodboundin innoittajat tulevat heavy metalin perusarvoista. Ensimmäisen albuminsa Nosferatun aikoihin nuori viisikko kunnioitti Iron Maidenia, Helloweeniä ja Judas Priestiä, mutta myös muita instituutioita, joille melodiat ovat tärkeitä.
– Miettikää vaikkapa The Beatlesia ja ABBAa. Heidän biisinsä ovat kuolemattomia juuri melodisuuden takia, kosketinsoittaja Fredrik Bergh tiivistää.
Siksi Bloodbound haluaa tuoda materiaaliinsa aina jotain uutta. Creatures of the Dark Realm soi raikkaana, modernina 2020-luvun power metal -levynä.
– On joskus hankala uudistua ja olla toistamatta itseään, mutta uudella pitkäsoitolla tarjoamme enemmän koukkuja ja voimakkaampia melodioita kuin koskaan.
– Bloodbound on pysynyt uskollisena power metalin perusarvoille, mutta näen tehtäväksemme myös kehittää ja viedä eteenpäin omaa genreämme. Siksi Creatures of the Dark Realm on erittäin monipuolinen ja tarttuva levy, Bergh lupaa.
 
BLOODBOUND (SWE)

pe 22.10.2021 Tampere, Yo-talo (liput alk. 22,50 e, Lippu.fi), ovelta 25 e
la 23.10.2021 Helsinki, On the Rocks (liput alk. 22,50 e, Tiketti), ovelta 25 e
Ennakkoliput tulevat myyntiin pe 4.6.2021 klo 9.
 

Lähde: Nem Agency Oy
Kuva: Volkmar Udri

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here