Blood Region esittelee uuden laulajan singlellä ”Warrior Heart”

Kuva: Erik Vahanka

Tiedote 21.11.2019

Korpimetalli-ryhmä Blood Region julkaisi uuden singlen ja lyriikkavideon ”Warrior Heart”. Samalla bändi esittelee uuden laulajansa Annika Jalkasen.

Kitaristi Mika Minkkinen kommentoi:

”Warrior Heart” on ehdottomasti Blood Region tuotannon parasta antia. Biisissä yhdistyy ”Tales of the Backwoods” -elementit ja uudet musiikilliset teemat. Annikan laulu toi uutta voimaa ja samalla uusi sivu kääntyy tarinassa. Ollut mahtava taas olla työstämässä tätä huippu tyyppien kera. Tässä kappaleessa on hyvää energiaa, ja hienoa ollut seurata miten teos on kasvanut alkuvuoden ideoista ja kuinka ollaan työstetty maagisen upea biisi.

Annika jatkaa:

Mikan kanssa ollaan vanhoja tuttuja ja hän pyysi uuteen biisin laulamaan. Olen tykännyt Blood Regionin aiemmasta tuotannosta ja uskoin että uusi biisi tulee olemaan myös timanttia, joten suostuin saman tien lähtemään tähän mukaan. Blood Regionin kaltaista musiikkia en ole aiemmin laulanut ja se antoikin mukavasti uusia haasteita laulamiseen.

Voi sanoa, että projektina tämä oli hyvin kehittävä, sillä ajoittain mentiin paljonkin oman mukavuusalueen ulkopuolella. Lopputulos on rautainen ja kuin soturin sydän, tahdolla, rakkaudella ja periksiantamattomalla otteella tehtyä. Jätkille iso kiitos, kun sain olla tässä mukana.

Kuuntele single:

Spotify: https://spoti.fi/2CZfdLN
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/117917662
Tidal: https://listen.tidal.com/album/121899021
Apple Music: https://apple.co/3331FcB
Amazon: https://amzn.to/2D3qlr6

https://www.facebook.com/bloodregion
https://spoti.fi/2uXrzmq
https://www.instagram.com/bloodregion

Kuvat: Erik Vahanka

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän