Black Royalilta uusi musiikkivideo kappaleesta “Denial”

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 14.11.2018

Viime maaliskuussa esikoisalbuminsa ”Lightbringer” julkaissut tamperelainen Black Royal pamauttaa pikkujoulujen keskelle musiikkivideon kappaleestaan ”Denial”.

Yhtye kommentoi videota seuraavasti:

”Lightbringer” täytti 9.11. kahdeksan kuukautta eli 0,666 vuotta ja mikä onkaan parempi tapa juhlistaa asiaa kuin musavideo. Biisistä voisi sanoa, että halki, poikki ja pinoon! Motörhead ja Entombed lyövät kättä ja kyllähän sieltä d-beatkin kurkistaa. Sitä rumpalimme Jukka vaati saada mukaan ja me muut kiltteinä miehinä tehtiin mitä pyydettiin. Saattoihan se olla ihan käskykin, sillä eihän bändin perustajalle pidä ryppyillä. Sanoituksissa temaattisesti vapaan ajattelun ylistys jatkuu ja lyödään viimeinen naula järjestäytyneen uskonnon tekopyhyyden arkkuun. Video itsessään on kunnianosoitus 1990-luvun esikuvillemme.

Videon julkaisun myötä yhtye tekee vielä kaksi keikkaa marraskuussa. Tampereen Dog’s Homessa jyristellään 17.11. ja Vantaan Vernissassa 24.11. Tämän jälkeen yhtye vetäytyy jatkamaan kappaleiden työstöä toiselle albumilleen, joka julkaistaan vuoden 2019 lopussa.

KOKOONPANO
Jukka – rummut & perkussiot
Pete – basso, taustalaulu & akustinen kitara
Riku – laulu
Toni – kitara & taustalaulu

DISKOGRAFIA
The Summoning Pt.1 EP (Armless Stranger 2015)
The Summoning Pt.2 EP (Armless Stranger 2016)
Dying Star 7” (Suicide Records 2017)
Lightbringer (Suicide Records 2018)

http://www.blackroyal.fi/
https://www.facebook.com/blackroyalmusic
http://instagram.com/blackroyal_finland/
http://www.suiciderecords.se

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here