Belzebubs julkaisee debyyttialbumin nimeltä ”Pantheon Of The Nightside Gods” huhtikuussa

BELZEBUBS julkaisee debyyttialbuminsa “PANTHEON OF THE NIGHTSIDE GODS” huhtikuussa

Pohjoisen pimeyden sanansaattaja BELZEBUBS julkaisee odotetun debyyttialbuminsa 26. huhtikuuta. 53 minuuttinen ”Pantheon of the Nightside Gods” sisältää yhdeksän kappaletta ja esittelee varttuneen bändin, joka uskaltautuu sukeltamaan uusiin syvyyksiin.

“Olemme äärimmäisen tyytyväisiä levyyn”, kommentoi yhtyeen vokalisti/kitaristi Sløth.
“Se on monipuolisin albumimme tähän asti. Tutut death & black metal –elementit ovat toki siellä — ei tässä Saatana reggaeta renkuteta! — mutta olemme kurkottaneet uusiin ulottuvuuksiin. Olemme aina keskittyneet omaan juttuumme ja tarvittaessa rikkoneet genremääritelmiä, ja “Pantheon” mielestämme tekee juuri tätä. Levyllä on muhkeita synamaisemia, orkestraalisia osuuksia, progeilua sekä pientä Hendrix- ja Dimebag-henkeä sooloissa… se on kuin pulahdus naku-uinnille sanoinkuvaamattomien myyttisten luomusten avantoon, jossa aika ja avaruus vääristyvät!”

Tuleva albumi on äänitetty Hellhole Studioilla viime syksynä. Masteroinnista ja miksauksesta vastaa alan legenda Dan Swanö. Levyllä kuullaan myös liuta vaikuttavia vierailijoita kuten Desibelius, ICS Vortex ja Skvllcraft.

Samaël: Rummut | Sløth: Laulu ja kitara | Obesyx: Kitara Hubbath: Laulu ja basso

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here