Battledragon jättää hyvästit kesäpäiville uudella ”Bye Bye Summertime” musiikkivideolla

MAINOS:


Tiedote 9.10.2019

Turun melodisen metallin nouseva tähti Battledragon juhlistaa menneen kesän muistoa julkaisemalla uuden, tunnelmallisen kappaleen ”Bye Bye Summertime”.

Vuonna 2015 perustettu yhtye on tunnettu niin omasta tuotannostaan kuin lukuisista huomiotaherättäneistä covervedoistaankin. Niinsanotun Battledragon-käsittelyn on saanut kokea muun muassa Paradisio, Bomfunk MC’s sekä Celine Dion. Yhtyeen videoita on katsottu YouTubessa reilusti yli 2,000,000 kertaa, jonka lisäksi alati kasvava kuulijakunta on löytänyt yhtyeen striimauspalveluiden kautta.

”Bye Bye Summertime” edustaa yhtyeen kokeellisempaa tuotantoa, joka ei tunnelmallaan ja melodisuudellaan jätä yhtäkään korvaparia kylmäksi. Metsän siimeksessä spontaanisti syntynyt kappale vangitsee upeasti sisäänsä loppukesän viimeiset henkäykset ja valonpilkahdukset, antaen voimaa syksyn ja talven pitkiin, pimeneviin iltoihin.

Lisätietoja Battledragonista:
Facebook: https://www.facebook.com/battledragonband/
Instagram: https://www.instagram.com/battledragonofficial/

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.