Battle Beastin kevään keikat myyvät vauhdilla: Pakkahuone on loppuunmyyty.

Tiedote 28.1.2019

– Levynjulkkareista Helsingin jäähallissa tulossa bändin kaikkien aikojen suurin show
– Uusi albumi “No More Hollywood Endings” julkaistaan 22.3.2019

Ympäri maailmaa keikkaileva suomalainen metalliyhtye Battle Beast soittaa maaliskuussa neljä jättikeikkaa Suomessa. Helsingin jäähallin Black Boxista 22.3. käynnistyvä kiertue käsittää myös keikat Turun Logomossa, Tampereen Pakkahuoneella ja Oulun Club Teatriassa.

Pakkahuoneen keikka 29.3. on nyt loppuunmyyty, yli kaksi kuukautta ennen keikkaa. Myös muiden paikkakuntien lipunmyynti käy vilkkaana: myös Helsingin jäähallin keikan lipuista on myyty jo yli puolet. Helsingin keikasta on tulossa bändin tähänastisen uran suurin, reippaasti pyrotekniikkaa sisältävä show.

Suomen jättikonserteissa nähdään Battle Beastin lisäksi myös muita kansainvälisiä nimiä sekä lupaavia kotimaisia metallitähtiä. Kaikissa konserteissa lauteet lämmittävät ruotsalainen superyhtye CyHra, juuri Emma-ehdokkaaksi valittu Arion sekä Suomen hevitaivaan lupaavin nahkatrio Tyrantti.

Battle Beastin viides albumi ”No More Hollywood Endings” julkaistaan 22.3. maailmanlaajuisesti Nuclear Blast Recordsin kautta. Tuotannosta vastaa yhtyeen kosketinsoittaja Janne Björkroth, joka tuotti myös edellisen ”Bringer of Pain” –albumin. Albumin nimikkoraita julkaistiin 18.1. ja kappale lähti heti radiosoittoon ja sai muutenkin innokkaan vastaanoton metallifaneilta ympäri maailman.

Katso video “No More Hollywood Endings”:

Kuuntele “No More Hollywood Endings”:

Vuonna 2017 julkaistu Battle Beastin albumi ”Bringer of Pain” nousi nopeasti yleisö- ja arvostelumenestykseksi niin Suomessa kuin myös ulkomailla. Suomessa listaykköseksi noussut levy soi tiuhaan radiossa ja se palkittiin muun muassa vuoden parhaan metallilevyn Emmalla. Edellisiä albumeja rockimpaa ja popimpaa materiaalia tarjonneen levyn myötä Battle Beastin kuulijakunta laajentui yhä isompiin yleisöihin.
Kotimaan keikkojen jälkeen Battle Beast suuntaa kattavalle Euroopan-kiertueelle ja syksyllä on luvassa iso kiertue Pohjois-Amerikassa.

KIERTUE: Suomi: Battle Beast + CyHra, Arion, Tyrantti

22.3. Helsinki, Black Box, Helsingin Jäähalli (Ticketmaster.fi)
23.3. Turku, Logomo (Lippu.fi)
29.3. Tampere, Pakkahuone LOPPUUNMYYTY
30.3. Oulu, Teatria (Ticketmaster.fi)

Liput alkaen 36,50€ (sis. kulut)

Battle Beastin Suomen konsertit järjestää RH Entertainment ja Master Events. Lisäksi Turun konsertin yhteistyökumppanina toimii Sunborn Live ja Oulun konsertin yhteistyökumppani on Club Teatria.

www.battlebeast.fi
www.facebook.com/battlebeastofficial
www.nuclearblast.de/battlebeast

Kuva: Anne & Markus Salmela ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here