Bändiesittelyssä ”Torment Of The Morgue” musiikkivideon julkaissut Licuation

MAINOS:


Tiedote 6.1.2018

Kuopiolainen vuonna 2014 perustettu death/thrash metal –yhtye Licuation julkaisi joulukuussa musiikkivideon kappaleesta ”Torment Of The Morgue”:

Bändin livekunnon saa tarkistettua Henry’s Pubissa Kuopiossa perjantaina 12.1.2018 Project Silencen sekä Asylum8-yhtyeen kanssa.

Licuationin vuonna 2016 ilmestyneen ”Torment Of The Morgue” EP:n saa kuunteluun linkistä. Metalliluolan arvion voi puolestaan lukea tästä.

Yhtye kuvaa musiikkiaan ja nykytilannettaan seuraavasti:

Licuation on 20-23-vuotiaista nuorista miehistä koostuva yhtye Kuopiosta. Pidämme moottorisaha-kitarasoundista, blast beatistä, kolisevasta bassosta ja aggressiivisesta vokalisoinnista. Bändimme on perustettu vuodenvaihteessa 2014. Olemme soittaneet livenä nyt kaksikymmentäyksi kertaa. Joka kerta kun soitamme, haluamme antaa kaikkemme lavalle ja saada yleisön myötäelämään mukanamme intensiivisesti. On ollut ilo huomata, että energisyys jota yritämme esiintymisellämme välittää, on myös tarttunut yleisöön hyvin.

Tilanteemme on nyt se, että soittajamme ovat juuri vapautuneet asevelvollisuuksista, jonka vuoksi jouduimme pitämään vuoden keikkailutauon. Tämän tauon aikana olemme kuitenkin harjoitelleet säännöllisesti aina intin viikonloppulomien aikaan. Uutta materiaaliakin on siunaantunut jo uuden albumin verran. Olemme siis välittömässä valmiudessa tulemaan takaisin lavoille ja rokkaamaan entistä kovempaa. Tulevaisuuden tavoitteemme on soittaa mahdollisimman paljon keikkoja eri puolilla suomea ja maailmaa. Haluamme myös äänittää omaa tuotantoamme ja saattaa sitä ihmisten tietoisuuteen.

Kokoonpano:
Veeti Heiskanen– Vokaalit
Jani Nevasalmi– Kitara
Teemu Tick – Kitara
Esa Laukkanen – Basso
Samu Reijonen – Rummut

https://www.facebook.com/Licuation/

Kuva: Taneli Rissanen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.