Awake Again julkaisi akustisen version ”Dark Horse” -coveristaan

Kuva: Kuhaphotography

Tiedote 5.9.2020

Awake Again julkaisi yli 1,5 miljoonaa kuuntelua Spotifyssa keränneestä Katy Perry -coveristaan ”Dark Horse” akustisen version yhtyeen Youtube -kanavalla. Versio on kuvattu ja nauhoitettu livenä Turussa Auran Panimon salissa.

Bändin solisti Matti Österman lupaa:

Julkaistava ”Dark Horse” -versio yllättää kuulijansa. Nyt voidaan puhua jopa tutummin slovarista. Tämä on siis meille akustisuuden ohella aivan uusi aluevaltaus.

Aiemmin bändin julkaisut ovat olleet tiukkaa tykitystä ja sykemittarin rikkovaa vauhtia. Tällä kertaa syke kohoaa aivan uusista tunnelmista, jossa jokainen soitin kertoo omaa herkkää tarinaansa solistin viedessä kappaleen tunneskaaloja eteenpäin.

Uutta musiikkia luvassa kahden viikon kuluttua.

Yhtyeeltä on luvassa myös uutta musiikkia lähes kahden vuoden tauon jälkeen. Uusi kappale “Into Two” julkaistaan 18.9. keskiyöllä maailmanlaajuisesti kaikissa tärkeimmissä suoratoistopalveluissa. Kappaleen miksauksesta ja masteroinnista vastaa yhtyeen luottomiksaaja, Grammy-ehdokkuuden ansainnut tanskalainen Jacob Hansen.

Yhtyeen kitaristi Kasper Hellström kommentoi:

Kahden vuoden julkaisu tauko on tuntunut aivan naurettavan pitkältä ajalta. Tuntuu äärettömän hyvältä palata uuden musan kanssa ja varsinkin näin kovalla biisillä kuin ”Into Two”!

Linkit:
https://www.facebook.com/awakeagainband
https://www.instagram.com/awakeagainofficial/
https://www.youtube.com/channel/UCplTo9U3YsZDtuOva2NdGSA
https://open.spotify.com/artist/2dwdtOjnNg7wIZoUpPjY5m

Kuva: Kuhaphotography

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here