Autopsy julkaisi “In The Grip Of Winter” -kappaleen tulevalta liveltä

Kuva: Autopsy

Death metal -veteraani Autopsy julkaisee uransa ensimmäisen livealbumin ”Live In Chicago” Peacevillen kautta 30.10.2020. Albumilta on kuunneltavissa esitys alun perin bändin toisella levyllä ”Mental Funeral” lähes 30 vuotta sitten ilmestyneestä kappaleesta “In The Grip Of Winter”. Keikka taltioitiin juuri ennen koronapandemian iskemistä 7.3.2020 Chicagossa. Levy sisältää 66 minuuttia klassikkoja sekä uuden kappaleen.

Ennakkotilausta saa jätettyä linkistä. 

Keulamies Chris Reifert kommentoi ”In The Grip Of Winter” -kappaletta seuraavasti:

Here’s a nice little slice of doom and gloom to add to the atmosphere of doom and gloom that we’re all living in. We as Autopsy are psyched that people still like and want to hear songs like this and with any luck at all we’ll be able to play this one and whatever else live in front of human faces again someday. For now, just listen up and imagine you’re in a packed club going mental and sweating your ass off while outside it’s cold as fuck, which was the case when this show happened. This is Autopsy live…always sounding like we’re about to go off the rails but somehow staying the course, hellbent on squashing every brain that gets laid out on the tracks.

Miksauksesta vastasi Adam Munoz ja kansitaiteesta legendaarinen Wes Benscoter.

1 Severed Survival
2 Twisted Mass Of Burnt Decay
3 Disembowel
4 Ridden With Disease
5 In The Grip Of Winter
6 Arch Cadaver
7 Fleshcrawl
8 Torn From The Womb
9 Embalmed
10 Gasping For Air
11 Voices
12 Maggots In The Mirror
13 Burial
14 Critical Madness
15 Service For A Vacant Coffin
16 Pagan Saviour
17 Charred Remains
18 Fuck You!!!

Lähde: Peaceville Records
Kuva: Autopsy


Please enter your comment!
Please enter your name here