At The Gates julkaisi uuden musiikkivideon ja kaksi EP:tä

Suomessa yhdessä Behemothin sekä Wolves In The Throne Roomin kanssa kuun lopussa esiintyvä At The Gates on julkaissut uuden seiskatuumaisen EP:n ”The Mirror Black” sekä digitaalisen EP:n ”With The Pantheons Blind”. Katsottavissa on myös musiikkivideo ”The Mirror Black” –kappaleesta, versiossa vierailee Rob Miller (Amebix, Tau Cross). Videosta vastasi yhtyeen viimeisimmän ”To Drink From The Night Itself” –levyn kansitaiteen tapaan Costin Chioreanu / Twilight13Media. At The Gates nähdään Helsingissä ja Tampereella 29-30.1.2019.

Vokalisti Tomas Lindberg kommentoi:

When we decided that we wanted to release the two Rob Miller tracks on a separate 7″, we felt that ‘The Mirror Black‘ was worthy of its own video. Costin was already excited about the idea, and I explained the basic outlines of the idea of the song. Working with Costin always brings in another dimension to our music and my lyrics; so he did his own interpretation of the main theme of the song. I am super happy with the result, I really think that this is one of the best videos At The Gates have ever done. There are a lot of hidden meanings and other symbolism in this clip, so you can watch it many times and still find new stuff. We as a band are super excited about this release!

1000 kappaleen rajoitettuna painoksena ilmestynyt seiskatuumainen single sisältää Millerin tähdittämät kappaleet “The Mirror Black” sekä “Daggers Of Black Haze”.

At The Gates – The Mirror Black 7“ EP
Side A: The Mirror Black (Featuring Rob Miller)
Side B: Daggers Of Black Haze (Featuring Rob Miller)

Tilausta saa jätettyä linkistä.

“With The Pantheons Blind” -EP sisältää kaikki kuusi “To Drink From The Night Itself” –albumin kuusibonusraitaa mukaan lukien “The Chasm”, jossa vierailee Per Boder (God Macabre) ”A Labyrinth Of Tombs”, jossa mukana Mikael Nox Pettersson (Craft), demoversio ”The Chasm” –kappaleesta sekä uudelleen nauhoitettu versio At The Gates –klassikosta ”Raped By The Light Of Christ”.

At The Gates – With The Pantheons Blind Digital EP
1. Daggers Of Black Haze (Featuring Rob Miller)
2. The Chasm (Featuring Per Boder)
3. A Labyrinth Of Tombs (Featuring Mikael Nox Pettersson)
4. Raped By The Light Of Christ (2018)
5. The Chasm (Demo Version)
6. The Mirror Black (Featuring Rob Miller)

Tilausta saa jätettyä linkistä.

Lähde: Century Media


Please enter your comment!
Please enter your name here