At The Gates Jalometallin ensimmäinen kiinnitys.

MAINOS:At-The-Gates-band

-Jalometalli-festivaali viettää 15-vuotisjuhlia Oulun Kuusisaaressa 8. – 9.7.2016.
-Tapahtuma siirtyy elokuulta heinäkuun toiselle viikonlopulle.
-Ensimmäinen esiintyjäkiinnitys on ruotsalainen At the Gates.
-Edulliset Jalot Joululiput ovat myynnissä jouluaattoon asti.

Jalometalli Metal Music Festival täyttää ensi vuonna 15 vuotta. Festivaali on järjestetty koko historiansa ajan elokuussa, mutta juhlavuotta vietetään Oulun Kuusisaaressa keskellä parasta festarikesää heinäkuun toisena viikonloppuna.

Festivaaliorganisaatiolla on samalla kunnia toivottaa ruotsalainen At the Gates esiintymään ensimmäistä kertaa Ouluun. Melodisen death metalin ja niin kutsutun Göteborg-soundin ansiokas pioneeriyhtye esiintyy edelleen klassisella kokonpanollaan. Yhtye julkaisi merkkiteoksensa Slaughter of the Soul -albumin tasan 20 vuotta ja kaksi viikkoa sitten. Jatkoa sille seurasi vasta vuonna 2014, kun uudelleen aktivoitunut viisikko julkaisi enemmän kuin odotetun At War With Reality- paluualbuminsa.

Jalometallin kahden päivän ennakkoliput tulevat myyntiin keskiviikkona 2.12. Erikoishintaiset Jalot Joululiput ovat saatavilla alkaen 83,50 euron hintaan. Tarjous on voimassa jouluaattoon asti. Kahden päivän normaalihintaiset ennakkoliput maksavat alkaen 99,50 euroa. Ennakkoliput ovat saatavilla kaikissa Lippupalvelun myyntipisteissä. VIP-liput ja hotellipaketit tulevat myyntiin myöhemmin. Koko tapahtuma on ikärajaltaan K-18, eli sallittu vain täysi-ikäisille.
Seuraava Jalometallin esiintyjäjulkistus on luvassa 7.12.2015.

 

Profiili | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-