Arkona uransa ensimmäiselle Suomen-keikalle helmikuussa

0
145
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

arkona2016

Kaikella on ensimmäinen kertansa – venäläisyhtye Arkona helmikuussa Suomeen!

Pitkän linjan venäläinen folk/pakanametalliorkesteri Arkona saapuu uransa ensimmäiselle Suomen-keikalle Helsinkiin helmikuussa, kun se esiintyy perjantaina 17.2.2017 Kuudennella Linjalla. Tällä ainutlaatuisella keikalla mukana nähdään myös kotimainen Kivimetsän Druidi.

Tänään perjantaina 11.11.2016 debyyttialbuminsa Vozrozhdenie Napalm Recordsin kautta uudelleen julkaisevalla Arkonalla on takanaan lähes 15 vuoden mittainen ura, johon mahtuu peräti 7 studioalbumia ja kunnioitettava määrä keikkoja.

Kuluneen syksyn aikana Arkona on keikkaillut muun muassa Italiassa. Juuri nyt yhtye kiertää Pohjois-Amerikkaa lähes kuukauden mittaisella kiertueella yhdessä Epican, Fleshgod Apocalypsen ja The Agonistin kanssa. Ennen helmi-maaliskuun Venäjän-kiertuettaan yhtye saapuu sitten odotetulle Suomen-visiitilleen!

Arkona (RUS) & Kivimetsän Druidi
17.2.2017 Kuudes Linja, Helsinki
Liput: 18 e + toim.kulut (ennakko) / 23 e

Keikan ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 14.11.2016 klo 9. Liput myy Tiketti.

www.arkona-russia.com
www.kivimetsandruidi.com
www.kuudeslinja.com
www.nem.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here