Arion julkaisee ”Vultures Die Alone” -albumin huhtikuussa – single ”Out Of My Life” ulkona

Kuva: Ville Juurikkala

Kotimainen metalliyhtye Arion julkaisee ”Vultures Die Alone” -albumin huhtikuussa. Uusin single ”Out Of My Life” ulkona ja katsottavissa alla:

”Vultures Die Alone” Tracklisting:
01 Out Of My Life
02 Break My Chains
03 Bloodline (Feat. Noora Louhimo)
04 I’m Here To Save You
05 In The Name Of Love (Feat. Cyan Kicks)
06 A Vulture Dies Alone
07 I Love To Be Your Enemy
08 Where The Ocean Greets The Sky
09 I Don’t Fear You
10 Until Eternity Ends
Artwork by Dark Side of Zen

Lähde: Arion Facebook-sivu
Kuva: Arion


Please enter your comment!
Please enter your name here