Arch Enemy John Smith Rock Festivaaliin

Mukana myös H.E.A.T ., Avarar, Stam1na, Ruoska ja Bloodred Hourglass

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

John Smith julkistaa ensimmäiset bändinsä!

Yksi Suomen rockeimman festarin pääesiintyjistä on ruotsalainen Arch Enemy.

Keski-Suomen kovin ja maamme rockein festivaali John Smith järjestetään Laukaan Peurungassa 18.-20. heinäkuuta 2019. Tapahtumassa tullaan näkemään noin 30 aktia, joista ensimmäiset kuusi peilaavat onnistuneesti juhlan monipuolista linjaa.

Ruotsalainen Arch Enemy tekee kesän 2019 ainoan Suomen-keikkansa Laukaassa. Kitaristi Michael Amottin vuonna 1996 perustama melodinen death metal -yhtye on nykyisin paremmassa vireessä kuin koskaan: vuodesta 2014 bändin keulassa loistanut laulaja Alissa White-Gluz (ex-The Agonist) ja pari vuotta toista kitaraa kurittanut Jeff Loomis (ex-Nevermore) varmistavat, että Arch Enemy tarjoaa shown, joka raikaa halki Keski-Suomen.

Toinen John Smithin jo varmistunut ruotsalaisvieras on H.E.A.T. Laulaja Erik Grönwallin johdolla suuren ja mahtavan rockin ytimeen sukeltava kopla maalaa melodisen hardrockin ja rouheiden elementtien lisäksi myös suurilla tunteilla ja popvaikutteilla.

Kolmas länsinaapurin edustaja Avatar on puolestaan vuonna 2001 alkaneen uransa aikana löytänyt metalliinsa avantgardistisia vaikutteita, mutta toisaalta bändin biisi New Land saavutti menestystä Yhdysvalloissa Billboardin Mainstream Rock Songs -listalla ennen orkesterin viimeisintä, tämänvuotista Avatar Country -albumia.

Ruotsalaista kuumuutta ja monikasvoista metallia vastaan taistelee urheasti ja vahvasti lemiläinen Stam1na, jonka aseet ovat thrash, proge, death ja Suomen sympaattisin olemus. Stam1nan lisäksi suomalaisen osaamisen puolesta John Smithissä liputtavat Mikkelin uutta tulemista takova industrial metal -tykki Ruoska sekä saman kaupungin tymäkkä melodisen deathin tulkki Bloodred Hourglass.

John Smith Rock Festivalille on tällä hetkellä myynnissä kolmen päivän Rokkilippuja hintaan 119 e + toimituskulut/kpl. Päiväkohtaiset liput ja VIP-paketit tulevat myyntiin loppuvuodesta 2018. Lisää esiintyjiä John Smith julkistaa joulukuussa.

John Smith – Suomen rockein festari!

John Smith Rock Festival
Laukaa, Peurunka
18.-20.7.2019
Arch Enemy (Swe)
H.E.A.T. (Swe)
Avatar (Swe)
Stam1na
Ruoska
Bloodred Hourglass
+ Tämä ei jää tähän. Runsaasti akteja vielä tulossa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here