Apocalyptica klubikeikalle Helsinkiin syyskuussa

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

METALLIYHTYE APOCALYPTICA HARVINAISELLE KLUBIKEIKALLE HELSINKIIN

Yhtye päättää 20-vuotisjuhlakiertueensa Tavastia-klubille 22. syyskuuta 2018

Metalliyhtye Apocalyptica tekee harvinaislaatuisen klubikeikan syksyllä Helsingissä. Yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä suomalaisista yhtyeistä päättää puolitoistavuotta kestäneen 20-vuotisjuhlakiertueensa alkujuurilleen Tavastia-klubille 22. syyskuuta 2018. Liput keikalle tulevat myyntiin keskiviikkona 6.6. klo 09 Tiketissä.

”On ollut todella hauskaa palata meidän alkujuurille tällä kiertueella ja soittaa näitä Metallica-versioita, joita ei olla varmaan 15 vuoteen soitettu tässä mittakaavassa. Vaikka tällä kiertueella ollaan kierretty maailman upeimpia konserttisaleja tuntuu jotenkin oikealta päättää rundi meidän alkulähteille vetämällä klubikeikka Tavastialla. Tää tulee olemaan ikimuistoinen päätös tälle melkein kaksivuotiselle juhla-kiertueelle”, Apocalyptican Eicca Toppinen kommentoi.

”Plays Metallica by Four Cellos”-debyyttialbumia juhlistava 20-vuotisjuhlakiertue alkoi helmikuussa 2017 ja on sisältänyt tähän saakka lähes 200 keikkaa 45:ssä maassa hienoimmissa konserttisaleissa. Nyt yhtye palaa juurilleen Helsinkiin ja lopettaa kiertueensa legendaariselle Tavastia-klubille.

Apocalyptican ”Plays Metallica by Four Cellos”- debyyttilevy julkaistiin vuonna 1996 ja mullisti klassisten soittimien käytön rock- ja metallimusiikissa. Levyä on myyty maailmanlaajuisesti noin 2 miljoonaa kappaletta. Yhtye on uransa aikana julkaissut kahdeksan studiolevyä, joita on myyty yhteensä noin 5,5 miljoona kappaletta. Apocalyptica on saavuttanut uransa aikana lukuisia listaykkösiä sekä kulta- ja platinalevyjä ympäri maailman. Uraan mahtuu noin 1500 konserttia lähes 60:ssä maassa.

Apocalyptica ”Plays Metallica by Four Cellos”
21.9.2018 Helsinki, Tavastia-klubi
Liput alk. 40€ + palvelumaksu
Myynnissä keskiviikkona 6.6.2018 klo 09
www.tiketti.fi

www.apocalyptica.com
www.facebook.com/Apocalyptica
www.instagram.com/apocalypticaofficial

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here