André Linmanin joulukiertue toteutetaan tänä vuonna koronarajoitusten puitteissa kuudella paikkakunnalla

André Linman suuntaa joulukiertueelle

Kuva: André Linman

Tiedote 11.11.2020

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty André Linmanin joulukiertue saa jatkoa tänä vuonna. Joulukiertue toteutetaan koronarajoitusten puitteissa kuudella eri paikkakunnalla. Paikkoja on rajoitetusti, joten liput kannattaa ostaa etukäteen!

Sturm und Drangin ja One Desiren keulahahmona tunnettu Linman teki viime vuonna ensimmäisen joulukiertueensa, ja se osoittautui valtavan suosituksi. Tänäkin vuonna konserteissa kuullaan uusia, folk- ja jazzhenkisiä sovituksia rakastetuimmista joululauluista. Uusina sovituksina kuullaan niin virsiä kuin uudempia jouluklassikoita, kuten ”Walking in the Air” ja John Lennonin ”Happy Xmas (War Is Over)”. Konserteissa kuullaan lauluja niin englanniksi kuin ruotsiksi ja suomeksi. Joululaulujen lisäksi luvassa on myös joitain kappaleita Linmanin omasta tuotannosta.

Linmanin vuosi on ollut koronasta huolimatta vauhdikas. One Desire -yhtye julkaisi keväällä toisen pitkäsoittonsa ”Midnight Empire” ja se meni julkaisunsa jälkeen suoraan Suomen fyysisen albumilistan kärkeen. Keväällä yhtye ehti tehdä osan Euroopan-kiertueensa keikoista, kunnes joutui palaamaan takaisin Suomeen pandemian kiihtyessä. Kaikki yhtyeen jäsenet myös sairastuivat koronaan, mutta toipuivat täysin.

Joulukonserteissa Linmanin kanssa esiintyvät arvostetut ammattilaiset, kitaristi Tuomo Unkuri ja kosketinsoittaja Johnny Nordström.

”Olen kiitollinen, että pääsemme toteuttamaan joulukiertueen turvallisesti tästä hullusta vuodesta huolimatta”, André sanoo. ”Toivottavasti konsertit auttavat ihmisiä unohtamaan huolensa ja murheensa ja virittäytymään joulutunnelmaan.”

Kiertue alkaa Närpiöstä sunnuntaina 29.11. ja päättyy Hankoon 20.12. Ennakkoliput ovat nyt myynnissä, ja kaikkiin konsertteihin myydään lippuja myös ovelta. Konserteissa noudatetaan avin määräyksiä koronaviruksen hillitsemiseksi. Lippuja myydään kuhunkin konserttiin rajoitettu määrä, konserteissa huolehditaan turvaväleistä ja käsidesiä on tarjolla kirkkoon saapuessa ja sieltä poistuttaessa. Kasvomaskien käyttöä suositellaan kaikissa konserteissa.

ANDRÉ LINMANIN JOULU 2020

Su 29.11. klo 18 ja klo 20 Närpiön kirkko, Närpiö

Ke 9.12. klo 19 Vaasan kirkko, Vaasa

La 12.12. klo 16 Pietarsaaren kirkko, Pietarsaari

To 17.12. klo 19 Ylöjärven kirkko, Ylöjärvi

Pe 18.12. klo 19 Kustaa Aadolfin kirkko, Iisalmi

Su 20.12. klo 18 Hangon kirkko, Hanko

Konserttiliput maksavat etukäteen 27€ ja ovelta 30€. Liput suositellaan ostettavaksi etukäteen, sillä paikkoja on rajoitetusti.

www.facebook.com/andrelinmanofficial

Ennakkoliput löytyvät osoitteesta: https://www.ticted.com/fi/search/linman

 


Lähde: Legend of Laurila/André Linman
Kuva: André Linman

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here