AncarA palasi julkaisukantaan Nine Inch Nails -coverilla “Hurt”

MAINOS:

Tiedote 19.9.2018

Kotimainen hard rock / heavy -bändi AncarA on julkaissut uuden singlen “Hurt”. Singlen nimikkokappale on coverversio Nine Inch Nailsin klassikosta ja singlen kakkosraitana toimii bändin omaa tuotantoa oleva “Bound To Roam”. Single on ensimmäinen julkaisu AncarAn uudella kokoonpanolla.

AncarA tuli tunnetuksi parisen vuotta sitten julkaistusta ja valtakunnallisessa televisiossakin näytetystä “Project Rockin’ High” -dokumenttielokuvasta, joka sai aikaan paljon keskustelua. Dokumentti seurasi bändin paikoin möykkyistäkin taivalta soittamaan maailman korkeimman keikan Mount Everestillä. Dokumenttia seurasi tuoreimman “Garden Of Chains” (2017) pitkäsoiton julkaisu.

AncarAn kitaristi Juha Wahlsten kommentoi singlen syntyä:

Alettiin jamittelemaan treenikämpällä ”Hurtia” ja huomattiin että se kuulostaakin aika siistiltä meidän tyylillä vedettynä. Ja kun versioinnin makuun päästiin, niin samalla annettiin vähän uutta puhallusta myös ekan levyn ”The Dawn” -kappaleeseen, josta tuli sitten sinkun kaksoiskappale uudella nimellä.

Kuuntele single alta:

Spotify: https://spoti.fi/2pkVHmb
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/72962192
Apple: https://apple.co/2MJPfOQ

https://www.facebook.com/ancaraband/

Kuva: Kimmo Tähtinen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.