Alghazanth julkaisi ensimmäisen kappaleen ”Facing The North” tulevalta albumiltaan.

Kotimainen black metal – yhtye Alghazanth julkaisee viimeiseksi jäävän albuminsa nimeltä ”Eight Coffin Nails” Woodcut Recordsin toimesta maaliskuun 31.pvä. Tulevalta levyltä on lohkaistu ensimmäinen kappale nimeltä ”Facing The North”. Biisi soimaan alta.

”This will be our final record and, without boasting too much, we can safely say that it will be a worthy ending in flames for Alghazanth.”

1. Self-exiled
2. Facing the North
3. Aureate Water
4. The Upright Road
5. At Their Table
6. The Foe of Many Masks
7. Twice Eleven
8. Pohjoinen
9. To Flames the Flesh



Please enter your comment!
Please enter your name here