Achiote julkaisi uuden singlen ”Loneliness of Endless Days”

MAINOS:

Tiedote 21.2.2019

Achioten toinen videosingle albumilta ‘Loneliness of Endless Days’ kantaa samaa nimeä ja julkaistaan talvisen mystisiä sävyjä sisältävän, karussa luonnossa kuvatun musiikkivideon kanssa.

‘Loneliness of Endless Days’ kertoo pitkällisestä kaipauksesta. Se tulvii surua ja luopumista, mutta taustalla horisontissa pilkahtaa uusi toivo.

Katso musiikkivideo nyt alta:

Achiote on eteläsuomalainen metalliyhtye, joka yhdistelee musiikissaan melodista heavya ja Seattle-soundia kansallisromanttisesti maustaen. Kahden kiitetyn albuminsa jälkeen yhtye on panostanut vahvasti videoihinsa ja valmistelee kolmatta pitkäsoittoa.

Yhtyeen kommentti videosta:

Vuosia valmistelun alla ollut megalomaaninen metsävideomme osoittautui yhtä armottomaksi ja hankalasti kesytettäväksi kuin Yläneen Vaskijärven luonnonpuiston metsät ja suot, joiden karussa ympäristössä video eräänä helmikuisena pakkaspäivänä kuvattiin. Miehistöä ehti vaihtua sekä yhtyeessä että tuotantotiimissä ennen kuin leikkaamoon ja efektien pariin löydettiin riittävän uhkarohkea mies – ja tämäkin vasta Enontekiöltä asti! Video heijastelee sekä universaalia kaipausta että yhtyeen sisäisiä tuntemuksia, mutta päälipuolisesta synkkyydestään huolimatta on symbolinen ja kaunis uuden syntymän signaali.

Voit tutustua Achiote-yhtyeeseen lisää Facebookissa, Instagramissa tai yhtyeen nettisivuilla.

https://fanlink.to/achiote
https://www.facebook.com/achioteband/

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.