Lahden suurin metallimusiikkitapahtuma XXL Metalli Mössö kiinnostaa ulkomaita myöden

MAINOS:



Tiedote 3.10.2024

Ensimmäistä kertaa järjestettävä XXL Metalli Mössö juhlitaan lauantaina 9.11.2024 Lahden Messukeskuksessa Turmion Kätilöiden, Korpiklaanin, Stam1nan, Mokoman ja Lost Societyn voimin. Tapahtuman juontaa Jone Nikula.
Metallikansaa on kokoontumassa Lahteen kauempaakin: bussilasteittain pääkaupunkiseudulta, kaikkialta Suomesta ja tässä vaiheessa järjestäjän tiedossa olevat, kaukaisimmat vieraat saapuvat Meksikosta asti!
”Ensimmäisestä XXL Mössöstä vuodesta 2016 asti suuresti toivottu metallifestari toteutuu tänä syksynä, ja yleisön mielenkiinto on jo ylittänyt järjestäjän toiveet. Lahteen on hyvät kulkuyhteydet joka puolelta, pääkaupunkiseudultakin pääsee junalla alle tunnissa ja sieltä ollaan tulossa myös tilausbusseilla”, kommentoi Möysän Musaklubin isäntä Antti Puhakka.
“Lipunmyynti on jo nyt todella hyvällä tasolla, olemme myyneet iltaan vajaa 2000 lippua, joka ennustelee jopa loppuunmyytyä Lahden messuhallia! Tavoitteenamme on tehdä XXL Metallista vuosittainen tapahtuma vahvistamaan XXL Mössö -festareiden joukkoa. Suuri kysyntä on paitsi ilahduttanut meitä kovasti, myös varmistaa jatkosuunnitelmien toteutuksen.”  
Möysän Musaklubi jatkaa raskaamman musiikin klubikeikkoja syksyllä ja myös ensi keväälle on luvassa todellisia helmiä.
Illan yhtyeistä Korpiklaani soittaa Lahden Messukeskuksessa koko vuoden ainoan Suomen keikkansa. Yhtyeen uusin, Rankarumpu-niminen levy, julkaistiin 05.04.2024.
Turmion Kätilöistä on julkaistu lokakuun alussa Elina Järven kirjoittama kirja “En tahdo unohtaa koskaan” ja heidän uusi albuminsa “Reset” tulee näkemään päivänvalon 25.10.2024.
XXL METALLI MÖSSÖ:
Aika: Lauantai 9.11.2024
Paikka: Lahden Messukeskus 
Esiintyjät: Stam1na, Turmion Kätilöt, Korpiklaani, Mokoma, Lost Society. 
Järjestäjä: Möysän Musaklubi
Peruslippu: 69 €
VIP-liput: alkaen 135 €
Koko tapahtuma on K-18
Tapahtuma on esteetön ja alueella on invavessoja.
VIP-lippuja on myynnissä kolmessa eri hintakategoriassa:
A-VIP-alueen pöydät ovat lähimpänä lavaa.
Kaikkiin VIP-lippuihin sisältyy monipuolinen buffet-ruokailu, oma pöytäpaikka seurueelle koko illan ajaksi ja mahdollisuus päästä lavan eteen VIP-alueen puolella.
VIP-alueella on oma baaritiski, ja Mössön henkilökunta huolehtii vieraiden viihtyvyydestä.
Kaikkiin VIP-lippuihin sisältyy myös oma sisäänkäynti, narikka, VIP-passi, kaulanauha sekä lahjakassi, joka sisältää mm. XXL Metalli Mössö-paidan.
 
Aikataulut:  
18:00 Korpiklaani  
19:30 Lost Society 
21:00 Mokoma 
22:30 Stam1na 
00:00 Turmion Kätilöt 
 
XXL Mössö on Möysän Musaklubin festivaalikonsepti, jossa legendaarisen Mössön tunnelma viedään klubikeikkaa isompaan mittakaavaan: talvella pikkujoulufestivaaleille Lahden Messukeskukseen ja kesällä ulkoilmatapahtumana kesäfestareille Mukkulan Tapahtumapuistoon. Tavoitteena on vakiinnuttaa myös XXL Metalli Mössö osaksi laadukkaasti toteutettujen, isojen Möysäläisten tapahtumaelämysten valikoimaa.
XXL Mössö-tapahtumia on järjestetty vuodesta 2016, ja yleisömäärä on vuosittain kasvanut. Vuoden 2023 XXL Mössö Pikkujoulu oli loppuunmyyty, ja 4750 myydyllä lipulla syksyn suurin Suomessa järjestetty sisäfestivaali. Pikkujoulufestivaalin lisäksi vuodesta 2023 on järjestetty myös kesäfestari XXL Kesä Mössö Lahdessa Mukkulan tapahtumapuistossa. Vuoden 2025 XXL Kesä Mössö juhlitaan 13.-14.6.2025.
Lähde: XXL Metalli Mössö