Boreal Grave julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon ”Mother of Evil” – debyytti-EP ulkona joulukuussa

Promokuva Juha Nikupeteri (@julesvisuals_jn)
MAINOS:



Tiedote 26.9.2024

Seinäjokinen Deathcore-yhtye Boreal Grave julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon ”Mother of Evil” Kappale on peräisin tulevalta debyytti-EP:ltä ”I Am Your Bane”, joka julkaistaan 13. joulukuuta 2024 Inverse Recordsin kautta.

Tämän synkän ja raskaan kappaleen sanoitukset ja teemat ovat saaneet inspiraationsa suositusta Diablo 4 -videopelistä, erityisesti pelin antagonisti Lilithistä ja taistelusta hyvän ja pahan välillä.

KATSO singlen musiikkivideo https://youtu.be/7-fuvTrzI6I

 

”Mother Of Evil” on ensimmäinen julkaisu Boreal Graven tulevalta EP:ltä, ja samalla yhtyeen ensimmäinen julkaisu yhteistyössä Inverse Recordsin kanssa. Kappaleen sanoitukset ja sävellys kuvaavat ikiaikaista taistelua pimeyden ja valon välillä, ja ne heijastavat videopelin synkkiä teemoja.

Yhtyeen mukaan kappaleen teema ja raskaat deathcore-soundit vievät kuulijan matkalle pahuuden ytimeen, tarjoten samalla unohtumattoman musiikillisen kokemuksen. Boreal Grave julkaisee näyttävän musiikkivideon samanaikaisesti singlen kanssa, ja se tuo kappaleen tarinan visuaalisesti eloon.

Tämä single on merkittävä askel Boreal Graven uralla ja antaa esimakua tulevasta EP:stä, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Yhtye odottaa innolla kuuntelijoiden reaktioita ja toivoo, että ”Mother Of Evil” resonoi heidän yleisönsä kanssa yhtä voimakkaasti kuin sen synkät teemat ovat resonoinneet yhtyeen jäsenten keskuudessa.

KUUNTELE ’Mother of Evil’ suoratoistopalveluissa: https://push.fm/fl/boreal-grave-mother

 

Boreal Grave – I Am Your Bane (EP 2024)
Biisilista:
1. Loathe
2. Now You Are Free
3. In Devil’s Embrace
4. I Am Your Bane
5. Retaliation
6. Mother Of Evil
EP:n kansi: Juha Nikupeteri

Kokoonpano:

Henri Puoliväli-Oksala (laulu)
Ville Mahlamäki (kitara)
Matias Mattila (kitara)
Tomi Salo (basso)
Mikael Lamminmäki (rummut)

Linkit:
https://www.facebook.com/thrirbandofficial
https://www.instagram.com/borealgrave
https://borealgrave.bandcamp.com

 

Lähde: Inverse Records